διεύθυνση επικοινωνίας delios2010@gmail.com

21 Φεβ 2011

Μαρινάκης: Διδάξαμε ήθος και αρχές!

ΤΗΝ άποψη ότι ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία άλλη ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα και ότι δίκαια ετοιμάζεται να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος εξέφρασε προχθές ο Β. Μαρινάκης, που απέφυγε να καυτηριάσει όσα συνέβησαν μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Καλόπουλου.

 Επίσης, ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων», μιλώντας χθες στον «ΣΚΑΪ», υποστήριξε πως «στον Παναθηναϊκό δεν επιτρέπεται να μιλούν για διαιτησία» και ότι «προσπαθούν να βρουν δικαιολογίες για το -10».
«Αν βρίσκονται πίσω με 10 βαθμούς είναι καθαρά εκεί γιατί η διαιτησία τούς έχει ευνοήσει σε πολλά παιχνίδια», δήλωσε χθες ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού και πρόσθεσε: «Στο ματς στο ΟΑΚΑ είδε όλη η Ελλάδα πώς κέρδισε ο Παναθηναϊκός. Με την αποβολή του Αβραάμ και το πέναλτι που σφύριξε ο διαιτητής από τα 45 μέτρα κι ενώ δεν έβλεπε τη φάση. Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα. Εχει παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο κι αυτό δεν χωράει αμφιβολία. Ολα αυτά γίνονται για τον απλούστατο λόγο ότι δεν βλέπουμε το δάσος και βλέπουμε το δέντρο. Ο κύριος Γόντικας προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει δικαιολογίες για το -10».
Οσον αφορά τις αποφάσεις του διαιτητή Καλόπουλου, ο Μαρινάκης είπε: «Το γκολ του Ολυμπιακού ήταν πεντακάθαρο. Για το τέρμα του Παναθηναϊκού που ακυρώθηκε υπάρχουν διάφορες απόψεις. Μπορεί να το δεις σαν κανονικό ή μπορείς να το δεις και σαν αντικανονικό. Αν τυχόν υπάρχει ανθρώπινο λάθος, θα πρέπει να το καταδικάσουμε. Πού υπάρχει δηλαδή αλλοίωση αποτελέσματος;»
Σχετικά με όσα συνέβησαν στο τέλος του ντέρμπι, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού υποστήριξε: «Αυτά που έγιναν στα αποδυτήρια ήταν πρωτοφανή. Βγήκαν πέντε παίκτες του Παναθηναϊκού από το πούλμαν, γύρισαν στα αποδυτήρια τρέχοντας, ψάχνοντας να βρουν τον Τοροσίδη. Εβριζαν και άρχισαν να χτυπούν τις πόρτες. Οταν βρέθηκα εκεί τους είπα τέλειωσε το παιχνίδι κι ότι είναι ώρα να φύγουν. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού άρχισαν να φωνάζουν κι έλεγαν διάφορα. Ο Σισέ δεν έχει χτυπηθεί από κανέναν οπαδό κι όλα αυτά που λέει είναι δικαιολογίες. Υπήρχαν αρκετοί παρατηρητές, ας περιμένουμε να δούμε τι θα γράψουν».
Επίσης, ο Β. Μαρινάκης, μιλώντας προχθές μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, έκανε λόγο για «υποδειγματική υποδοχή του Παναθηναϊκού στο γήπεδο», τόνισε πως «σήμερα διδάξαμε ήθος και αρχές», ότι «δεν μπορεί να συγκριθεί ο Ολυμπιακός με άλλη ελληνική ομάδα», «πήραμε μία πεντακάθαρη νίκη» και είπε πως «αν ο Σισέ θέλει να φύγει από την Ελλάδα, μπορεί να το κάνει χωρίς φούστες και μπλούζες. Ολα τα άλλα είναι δικαιολογίες».
«Παρακολουθώ τον Ολυμπιακό από οκτώ ετών και το σημερινό (σ.σ. προχθεσινό) το χάρηκα γιατί είναι ιδιαίτερο να κερδίζεις στο 91'» επισήμανε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, ο οποίος κατέληξε λέγοντας πως «είναι φυσιολογικό για μια ομάδα που είναι στο συν 10 και παίρνει το πρωτάθλημα, να μπουν μέσα πέντε, δέκα φίλαθλοί μας και να πανηγυρίσουν. Δεν γνωρίζω αν κάποιοι εξ αυτών χτύπησαν παίκτες του Παναθηναϊκού. Αν συνέβη κάτι τέτοιο, θα το καταδικάσω».
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού χαρακτήρισε «μάγκικη» τη νίκη, μιλώντας στους παίκτες και τους ανακοίνωσε πριμ ύψους 400.000 ευρώ, εκ των οποίων οι 100.000 θα δοθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα. Δ.Χρ.
http://www.enet.gr/?i=news.el.a8lhtismos&id=253441

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου