διεύθυνση επικοινωνίας delios2010@gmail.com

22 Φεβ 2011

Η Αμερική χρειάζεται μια λαϊκή επανάσταση

Ο νέος προϋπολογισμός της κυβέρνησης Ομπάμα συνεχίζει τον ταξικό πόλεμο που εξαπέλυσε η Wall Street εναντίον του αμερικανικού λαού. Δεν της φτάνει η καταστροφή που προκάλεσε ήδη, δεν της φτάνουν τα $700 δισ.  που εισέπραξε ως βοήθεια, δεν της φτάνουν τα τρισεκατομμύρια που φέσωσε το αμερικανικό δημόσιο, τώρα η  Wall Street θέλει να επιβάλλει και την εξαθλίωση.
Μόλις αρχίσουν να ισχύουν τα αποτελέσματα του quantitative
easing της Κεντρικής Τράπεζας στον πληθωρισμό, στα επιτόκια, και στην ισοτιμία του δολαρίου, τότε οι Αμερικανοί θα μάθουν τι εστί φτώχια.
Η κυβερνώσα ολιγαρχία ξανακτυπά μέσω του νέου προϋπολογισμού. Οι ΗΠΑ διαθέτουν ένα τεράστιο ποσοστό του για στρατιωτικές δαπάνες. Είναι τόσο μεγάλο, όσο όλοι οι προϋπολογισμοί όλων των κρατών μαζί. Τα χρήματα που διατίθενται για τη CIA, το πεντάγωνο, κλπ. αντιστοιχούν στο έλλειμμα του $1.1 τρισ. για το 2012. Αυτές οι δαπάνες εξυπηρετούν κυρίως τις επιχειρήσεις που συνεργάζονται με ή αποτελούν το στρατιωτικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα. Αυτές οι επιχειρήσεις, μαζί με τη Wall Street, εκλέγουν την εκάστοτε αμερικανική κυβέρνηση.
Οι ΗΠΑ δεν έχουν εχθρούς, εκτός από αυτούς που οι ίδιες δημιουργούν, βομβαρδίζοντας και εισβάλλοντας σε ξένες χώρες, ή ανατρέποντας κυβερνήσεις και  αντικαθιστώντας τις με δικές τους μαριονέτες.
Η Κίνα δεν πραγματοποιεί ναυτικές ασκήσεις στα νερά της Καλιφόρνιας, όμως η Αμερική το κάνει, στη θάλασσα της Κίνας. Η Ρωσία δεν συγκεντρώνει στρατεύματα στα σύνορά της με την Ευρώπη, όμως η Αμερική τοποθετεί πυραύλους στα σύνορα αυτά. Η Αμερική έχει βάλει σκοπό να δημιουργήσει παντού εχθρούς, έτσι ώστε να συνεχίσει να ξεζουμίζει τον λαό της, ώστε να ταΐζει το στρατιωτικό-βιομηχανικό της σύμπλεγμα
Οι κυβερνώντες της μιλάνε συνεχώς για την «παγκόσμια ευθύνη των ΗΠΑ». Αλλά ποια είναι αυτή; Γιατί να κινδυνεύει η Αμερική αν σταματήσει να βομβαρδίζει και να εισβάλλει σε ξένες χώρες; Οι δήθεν κίνδυνοι, είναι όλοι αυτοδημιούργητοι.
Κάποιοι κινδυνολόγοι επέμεναν παλιότερα, πως αν σταματήσει να κάνει αυτό που κάνει η Αμερική, τότε οι Αμερικάνοι κινδυνεύουν να σκοτωθούν στον ύπνο τους από μια παγκόσμια κομμουνιστική συνωμοσία. Σήμερα, ο ίδιος κίνδυνος υπάρχει στα αεροπλάνα, στα τρένα, και στα εμπορικά κέντρα, όχι από κομμουνιστές, αλλά από ισλαμιστές τρομοκράτες.
Το κατεστημένο είναι ικανό να δημιουργεί συνεχώς μπαμπούλες έτσι ώστε να πείθεται το αμερικανικό κοινό που η νοημοσύνη του περιορίζεται στην τηλεόραση, στα εμπορικά κέντρα, και στα διάφορα αθλήματα. Έτσι, οι Αμερικανοί υποφέρουν από τεράστια ελλείμματα, που πρέπει να χρηματοδοτηθούν από καινούργιο χρήμα, χρήμα που με τη σειρά του καταστρέφει την αγοραστική δύναμη του δολαρίου και το ρόλο του ως παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα. Και όταν φύγει το δολάριο, θα σταματήσει και η όποια αμερικανική ισχύς.
Το ερώτημα που τίθεται στην ολιγαρχία των ΗΠΑ είναι πώς να διασωθεί η ισχύς της; Η απάντηση που προσφέρεται είναι: Να πληρώσει ο λαός. Και αυτό ακριβώς κάνει ο Ομπάμα.
Με την Αμερική στη χειρότερή της ύφεση, ο νέος προϋπολογισμός στοχεύει τα κοινωνικά προγράμματα για τους φτωχούς και άνεργους. Είναι σαν να τρελάθηκαν οι ελίτ, και να θέλουν να μιμηθούν τις συνθήκες που οδήγησαν τους λαούς της Β. Αφρικής και της Μ. Ανατολής σε εξεγέρσεις. Μερικά μόνο ακόμη εκατομμύρια Αμερικανών να εξαθλιωθούν, και θα δούμε εξεγέρσεις αιγυπτιακού τύπου στους δρόμους της Αμερικής.
Οι Αμερικανοί πολιτικοί χρηματοδοτούν το Ισραήλ, διότι αυτό συνεισφέρει στις χρηματοδοτήσεις των πολιτικών τους εκστρατειών. Η αμερικανική κυβέρνηση χρηματοδοτεί την Αίγυπτο, ελπίζοντας πως όποια κυβέρνηση προκύψει θα συνεχίσει να  εξυπηρετεί αυτήν και το Ισραήλ, συνεχίζοντας τον αποκλεισμό των Παλαιστινίων και της Γάζας.
Όλα αυτά είναι πιο σημαντικά για την αμερικανική ελίτ από ότι είναι η βοήθεια προς τις μη προνομιούχες τάξεις του αμερικανικού λαού. Οι πελώριες περικοπές κοινωνικών προγραμμάτων, εξυπηρετούν τον Ρεπουμπλικανικό μύθο ότι η Αμερική περνά οικονομική κρίση εξαιτίας των φτωχών της. Είναι τεμπέληδες, δεν εργάζονται, κλπ. Προτιμούν τα επιδόματα ανεργίας από το να εργαστούν!
Ένας καινούργιος μύθος είναι ότι οι νέοι πτυχιούχοι της μεσαίας τάξης δεν εργάζονται επειδή προτιμούν να τους συντηρούν οι γονείς τους που έχουν πολλά λεφτά. Μια κακομαθημένη δηλαδή γενιά, που δεν καταδέχεται να κάνει κάποια δουλειά, εκτός και αν αυτή είναι διευθυντής πολυεθνικής με πλούσιες απολαβές.
Όλα αυτά οδηγούν σε επίθεση εναντίον του κοινωνικού κράτους. Οι ελίτ, μέσω των ελεγχόμενων ΜΜΕ, έχουν καταφέρει να απαξιώσουν τις κοινωνικές παροχές. Η Αμερική δεν πάει κατά διαόλου λόγω της εμπλοκής της σε διάφορους πολέμους που δεν εξυπηρετούν κανέναν εθνικό σκοπό, αλλά επειδή οι άνθρωποι που απέδιδαν το 15% του μισθού τους εργαζόμενοι για 35 χρόνια, θέλουν να πάρουν σύνταξη. Ας πρόσεχαν, ας κατανάλωναν λιγότερα, και ας φρόντιζαν να βάλουν κάτι στην άκρη για τα γεράματα…
Αυτή είναι η κυρίαρχη γραμμή που πηγάζει από τους πληρωμένους εκπροσώπους των ελίτ, από τα διάφορα think tanks, από τα πανεπιστήμια, κλπ. Η Αμερική κινδυνεύει από τους συνταξιούχους της!!!! Αυτή είναι η πλύση εγκεφάλου που έχει επιβληθεί στον αμερικανικό λαό.
Απ όλα τα κράτη στο πλανήτη, κανένα δεν χρειάζεται μια επανάσταση τόσο πολύ όσο η Αμερική. Μια χώρα που κυβερνάται από μια φούχτα κερδοσκόπων ολιγαρχών, που διαθέτουν περισσότερο χρήμα και πλούτο από όσο μπορούν να ξοδέψουν σε μια ολόκληρη ζωή.
S.A.- Global Research.
http://www.antinews.gr/2011/02/22/86966/#more-86966

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου