διεύθυνση επικοινωνίας delios2010@gmail.com

18 Μαρ 2011

Πάλι το ίδιο παραμύθι δυσκολίας για τις 25-3-2011.

Το σύστημα προπαγάνδας του καθεστώτος δεν έχει το Θεό του. Όπως έκανε και πριν την πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής, που παρουσίαζε την κατάσταση απελπιστική, για να έλθει ο μεγάλος διαπραγματευτής κ. Παπανδρέου να «νικήσει» και να μας βάλει ουσιαστικά σε υποδούλωση δια βίου, δήθεν επιτυγχάνοντας την ήδη από το Γαλλογερμανικό άξονα ληφθείσα απόφαση,  έτσι ακριβώς κάνει και τώρα.

Τα πράγματα παρουσιάζονται και πάλι δύσκολα, ενόψει της....
Συνόδου Κορυφής της 25-3-2011, από πολλές απόψεις και κυρίως από την απόφαση της Γερμανικής Βουλής να απορρίψει τη δυνατότητα να αγοράζονται από το EFSF, κρατικά ομόλογα υπερχρεωμένων χωρών από την πρωτογενή αγορά, πράγμα που έτσι κι’ αλλιώς σημαίνει αιώνια εξάρτηση της χώρας μας από τις χώρες της ΕΕ και αιώνια υποθήκευση της όποιας δημόσιας περιουσίας απομείνει.

Φυσικά δεν εξηγούν οι προπαγανδιστές ότι η απόφαση αυτή της Γερμανικής Βουλής δεν δεσμεύει την κ. Μέρκελ. Απλά είναι ένα πολιτικό όπλο στα χέρια της κ. Μέρκελ για να παρουσιάζεται πιο αδιάλλακτη. Οι άνθρωποι είναι πολιτικά έτη φωτός μπροστά, δεν είναι «ψωροκώσταινα».

Επομένως καλλιεργείται από τους δικούς μας προπαγανδιστές και πάλι ανησυχία στο δικό μας πόπολο, ώστε να εμφανιστεί στις 25-3-2011 ο κ. Παπανδρέου ότι πέτυχε, αυτά που έπρεπε να μας παρακαλάνε οι Γερμανοί και λοιποί εταίροι να δεχτούμε.
http://hassapis-peter.blogspot.com/2011/03/25-3-2011.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου