διεύθυνση επικοινωνίας delios2010@gmail.com

17 Μαρ 2011

ΑΕΚ & Ατρόμητος στον τελικό, ΠΑΟΚ και Βόλος ρημαδιό!

Σαν να μην έφτανε η ήττα και ο αποκλεισμός από την ΑΕΚ (0-1 με γκολ του Δέλλα στο 48΄) μπελάδες έβαλε στο κεφάλι του ο ΠΑΟΚ μετά τα εκτεταμένα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο γήπεδο της Τούμπας.
Συγκεκριμένα, αφού παίκτες και ο διαιτητής Μάνταλος στο 89΄πήγαν για δεύτερη και τελευταία φορά
στα αποδυτήρια, περίπου 100 οπαδοί  από τη Θύρα 4, ξαναμπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και κατευθύνθηκαν στα επίσημα. Εκεί άρχισαν να πετούν αντικείμενα, μπουκάλια και φωτοβολίδες προς άλλους φίλους της ομάδας που βρίσκονταν στα VIP. Στη συνέχεια κάποιοι προσπάθησαν να σπάσουν ένα σιδερένιο χώρισμα που οδηγούσε στα αποδυτήρια. Εκεί υπήρχε ισχυρή αστυνομική δύναμη που τους εμπόδισε και άρχισε η μάχη ανάμεσα σε οπαδούς και ΜΑΤ. Παράλληλα αποδοκίμαζαν έντονα τους παίκτες του ομάδας τους φωνάζοντας «Βαριά, βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα, όποιος δεν μπορεί να πάει στα μπουρδέλα»…
Ενώ νωρίτερα ο Ατρόμητος πήρε λευκή ισοπαλία στο Βόλο και το εισιτήριο για τον τελικό. Η ομάδα του Περιστερίου θα παίξει τελικό Κυπέλλου, μην έχοντας ακόμη διασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία. Στα εξωαγωνιστικά, αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του Α. Μπέου ότι στο τέλος της σεζόν πουλά τις μετοχές του στον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ δεν δίστασε να χαρακτηρίσει μίζερη την πόλη. Όλα αυτά μετά από φραστικό επεισόδιο που είχε για μία ακόμη φορά με οπαδούς της ομάδας.
Μ.Ο.
http://www.antinews.gr/2011/03/17/91487/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου