διεύθυνση επικοινωνίας delios2010@gmail.com

23 Μαρ 2011

Παραλήρημα Τράγκα κατά Σαμαρά!

Το πρωί, ύστερα από πάρα πολύ καιρό,  άκουσα στο ραδιόφωνο τον κ. Τράγκα. Ήταν ένα πραγματικό παραλήρημα εναντίον της Ν.Δ. και του Αντώνη Σαμαρά! Ρεσιτάλ εμπάθειας!
Από πού να αρχίσω και που να τελειώσω:
Ξεκίνησε ο κ Τράγκας:  «Ερείπιο η «πολυκατοικία» της κεντροδεξιάς. Έχουμε τρία κόμματα εκεί τα οποία θέλουν το ένα να βγάλει το μάτι του άλλου. Τρία κόμματα που ανταγωνίζονται σε πολιτική ανεπάρκεια
Δηλαδή, η Ν.Δ. είναι ίδια και όμοια με την Μπακογιάννη και τον Καρατζαφέρη που ψήφισαν το Μνημόνιο! Εξισώνει το  κόμμα του -2% με τη Ν.Δ.!

Προφανής ο στόχος του! Όλοι καταλάβαμε.
Και συνεχίζει μεταξύ άλλων:
Η Ν.Δ. μεταβάλλεται σταδιακά σε Πολιτική Άνοιξη. Μικραίνει είναι απαθής, ψελλίζει κάτι αντιπολιτευτικούς λόγους, βγαίνουν όλοι με κάτι κουστούμια μαύρα τους έχετε δει. Έχει μεταφερθεί, έχει μπολιαστεί από την Πολιτική Άνοιξη… Η Ν.Δ. κ. Σαμαρά, Αντώνη φίλε μου, δεν μπορεί να λειτουργεί κάτω από συνθήκες Πολιτικής Άνοιξης. Δεν μπορεί να είναι ένας πυρήνας ανθρώπων της Πολ. Άνοιξης που είναι ανακατεμένοι με μερικούς της παλιάς Ν.Δ. και να παρουσιάζει αυτή τη μικρογραφία λειτουργίας μεγάλου κόμματος. …
Δηλαδή, οι αντιπρόεδροι του κόμματος, ο Αβραμόπουλος και ο Δήμας,  ο γραμματέας του κόμματος ο Λυκουρέντζος,  ο διευθυντής τους γραφείου του Σαμαρά ο Αρβανιτόπουλος, ο γραμματέας της ΚΟ ο Τασούλας, ο Παναγιωτόπουλος, ο Μιχελάκης, η Όλγα Κεφαλογιάννη,  ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Σταϊκούρας, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο Γιάννης Μανώλης, για να αναφέρω μερικούς μόνο, είναι όλοι «Πολιτική Άνοιξη»  και αποτελούν «μουσείο πολιτικών εκθεμάτων»;
Θαυμάστε δημοσιογραφία επιπέδου!
Πάμε στη συνέχεια και στο καυτό θέμα  των ημερών:
Από τα τόσα σημαντικά σημεία των Wikileaks για την Ελλάδα ο κ. Τράγκας διάλεξε να πει αυτά που ανάδειξε και η Ντόρα – για λόγους που μόνο ο ίδιος καταλαβαίνει. Αλλά δεν αναφέρεται στο αυθεντικό κείμενο. Τα βάζει στο στόμα του …Καρατζαφέρη ο οποίος, όπως μας είπε, αν δεν ήταν ο Σαμαράς στις Βρυξέλλες, ήταν  έτοιμος να του πει:  «κ. Σαμαρά πηγαίνατε στους Αμερικανούς και εκφράζατε τη δυσφορία σας επειδή ο Καραμανλής που σας έφερε πάλι στη Ν.Δ. ήταν έτοιμος να αγοράσει άρματα από τους Ρώσους; Τον σκάβατε δηλαδή; Τι είστε; Άνθρωπος πιόνι των Αμερικανών;» Έτοιμος ήταν ο Καρατζαφέρης να πετάξει ρουκέτες αλλά τις φύλαξε για την επόμενη φορά….»
Μιλάμε για φοβερή δημοσιογραφία. Διεκδικεί πρώτο βραβείο του Φανταστικού. Ο Γ. Τράγκας μέσα στο μυαλό του Γ. Καρατζαφέρη !!!
Αν έκανε τον κόπο όμως να διαβάσει το αυθεντικό τηλεγράφημα θα μάθαινε ότι ο Σαμαράς δεν είπε παρά μόνο ότι θα διαβιβάσει όσα συζητήθηκαν με τον Σπέκχαρντ στον τότε πρωθυπουργό και μόνο αυτά που αφορούσαν την επίσκεψη Ρώσων τεχνικών εμπειρογνωμόνων για τα ρωσικά άρματα και  όχι τον αγωγό Μπουργκάς και τα άλλα σημαντικά θέματα της τότε ελληνορωσικής ατζέντας.
Θα μάθαινε επίσης ο κ. Τράγκας και πιστεύουμε ότι θα το έλεγε στους ακροατές του πως και ο ίδιος ο Καραμανλής συνομιλούσε με τους Αμερικανούς για τις ελληνορωσικές σχέσεις (και καλά έκανε, αλλιώς να την πετάξουμε την διπλωματία) όπως και ο διπλωματικός σύμβουλος του ο κ. Μπίτσιος και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εξωτερικών, κ. Αγαθοκλής. Άλλωστε σύμφωνα με το ίδιο τηλεγράφημα ο Σαμαράς έχει ταυτόσημη θέση με τους κ. Μπίτσιο και Αγαθοκλή για το θέμα αυτό.
Πότε όμως συμβαίνουν όλα αυτά; Την ώρα που η οικονομία πάει κατά διαόλου, ο Σαμαράς δίνει μάχη γι αυτήν στις Βρυξέλλες και η χώρα εμπλέκεται στον πόλεμο της Λιβύης, ο κ. Τράγκας – και μερικοί άλλοι για να μην είμαστε άδικοι – φροντίζουν να κρατάνε καυτούς στην επικαιρότητα την Ντόρα και τον Καρατζαφέρη- για λόγους που τους έχει πλέον αντιληφθεί και η κ. Κουτσή Μαρία στην Κοντή Ραχούλα: Το «σύστημα» θέλει οπωσδήποτε τη Ντόρα στην Βουλή ενώ παράλληλα προσπαθεί να σώσει το ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη από την διαφαινόμενη κατάρρευση.
Φυσικά από το μενού των επιθέσεων δεν  θα μπορούσαν να απουσιάζουν ο Χρ. Λαζαρίδης , ο Φαήλος και ο Δ. Σταμάτης. Για τον Φαήλο τα ξέρουμε όλοι. Είναι πλέον καρφί στο μάτι τους. Εντυπωσιάζει όμως η σταθερή στοχοποίηση του Λαζαρίδη και του Σταμάτη τις τελευταίες ημέρες (βλ πχ Βήμα). Προφανώς ενοχλούν πολύ κάποιους. Κυρίως επειδή  δεν βρίσκουν τίποτα να τους καταμαρτυρήσουν, από κάπου να τους κρατήσουν και τους επιτίθενται για τις απόψεις τους! Και επειδή είναι πάντα στο πλευρό του Σαμαρά. Γιατί ο Σαμαράς είναι ο στόχος τους. Αυτόν φοβούνται.
Αλλά τότε, αφού όλοι δίπλα του είναι «Πολιτική Άνοιξη» γιατί δεν μας λένε ότι και ο Σαμαράς είναι «Πολιτική Άνοιξη»;
Αδέξιος Δεξιός
http://www.antinews.gr/2011/03/23/92865/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου