διεύθυνση επικοινωνίας delios2010@gmail.com

16 Μαρ 2011

ΣΔΟΕ: Ανοίγουν χιλιάδες τραπεζικοί λογαριασμοί σε όλη την Ελλάδα

Σε συνθήκες απόλυτης μυστικότητας πραγματοποιήθηκε χθες σύσκεψη υψηλόβαθμων στελεχών του ΣΔΟΕ, στις κεντρικές εγκαταστάσεις του Σώματος, στην Αθήνα.
Η σύσκεψη θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική, καθώς αποφασίστηκαν τα αμέσως επόμενα βήματα των ελεγκτικών μηχανισμών για την πάταξη της φοροδιαφυγής...

Συγκεκριμένα, τα στελέχη του ΣΔΟΕ συμφώνησαν στο άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών χιλιάδων ελεύθερων επαγγελματιών(γιατρών, δικηγόρων κ.α.), αλλά και άλλων φυσικών προσώπων που εκτιμάται ότι κατέχουν σημαντικής αξίας ακίνητη περιουσία. Ο στόχος;

Η διασταύρωση των καταθετικών λογαριασμών των εν λόγω προσώπων με τα επισήμως δηλωθέντα εισοδήματά τους, βάσει των φορολογικών δηλώσεων των τελευταίων 5-10 ετών. Οι άνθρωποι του ΣΔΟΕ έχουν σοβαρές ενδείξεις ότι σε χιλιάδες-κυριολεκτικά-περιπτώσεις, ανά το πανελλήνιο, τα ποσά που βρίσκονται κατατεθειμένα στους τραπεζικούς λογαριασμούς είναι σκανδαλωδώς μεγαλύτερα από όσα μπορούν να δικαιολογήσουν τα δηλωθέντα εισοδήματα των υπόπτων για φοροδιαφυγή προσώπων.

Έτσι, το Σώμα είναι αποφασισμένο να κινηθεί αστραπιαία, για να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες που έχουν έλθει σε γνώση του και να καταλογίσει τα προβλεπόμενα τσουχτερά πρόστιμα, δίνοντας έτσι τονωτική ένεση στα δημόσια έσοδα.

http://apolitistosteki.blogspot.com/2011/03/blog-post_4860.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου