διεύθυνση επικοινωνίας delios2010@gmail.com

12 Μαρ 2011

Θητεία

Σάββατο και να ξυπνάς γιατί όρμησε πίσω από κλειστές κουρτίνες ένας ήλιος …να, με το συμπάθιο. Κι ίσως μόνο ο Ήλιος να παρακούει πια ...τις εντολές. Άντε και ο ...φυσικός σεισμός.
Η …ασφάλεια των πυρηνικών εργοστασίων, αυτή ντε… που ορκίζονται φορώντας αυτήν την εφιαλτική μάσκα αυταρέσκειας οι κάθε λογής τεχνοκράτες, πνέει τα λοίσθια... Αλλά στην Άπω Ανατολή, μπορεί, ενδέχεται και κάποιοι να κάνουν χαρακίρι. Εδώ...αποκλείεται. Εμείς πεθαίνουμε …βουτηγμένοι στα σκατά. Το διέγνωσε επισήμως …και ο δικός μας ο γιατρός.
Ο ...καθηγητής, ο μετακληθείς εξ ...Εσπερίας, να μας ...χειρουργήσει.
Μεγαλεία ο ...ασθενής. Η επέμβαση θα γίνει με ...τηλε-ιατρική, κάπου μεταξύ Βρυξελών- Βερολίνου- Ουάσιγκτον. Στο χειρουργείο τα ψαλίδια, τα νυστέρια, τις γάζες, και τα τσεκούρια, θα διαχειριστεί το ντόπιο πολιτικό και ...νοσηλευτικό προσωπικό. Την νάρκωση, ανέλαβαν οι γνωστοί ...αναισθησιολόγοι, οι πρεζέμποροι της ...αρθρογραφίας.
Το χειρότερο από όλα δε, ο... ασθενής, μέσα από τα σκατά, ματωμένος, ψυχορραγών και ετοιμοθάνατος, εξακολουθεί να δίνει ...φακελάκι. Στους μεσάζοντες για τον θάνατο του, στους ...νοσηλευτές-πολιτευτές και στους πρεζέμπορους Γιωργαλάδες.
Αλλά ...οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι και οι ...Γιωργάλαδες, αυτοί οι πολιτικά ορθοί φιλελεύθεροι του κέντρου, της συναίνεσης για μαζική αυτοκτονία, ε, αναγκάστηκαν να βγάλουν το μανικετόκουμπο, να ανασηκώσουν τα μανίκια από το blazer και να λερώσουν κι αυτοί τα χέρια τους ΔΗΜΟΣΙΑ μέσα στα πραγματικά, στα κυριολεκτικά σκατά.
Ohlalalala!!!! Quel décadence !!!! Καλέ μου πρεζέμπορα της ...άποψης, που κατατρακυλάς! Απο τον Γιωργάκη στον Μητσοτάκη, απο τον Μητσοτάκη στον Πάγκαλο, και απο τον Παγκαλο στον Καρατζαφέρη. Να έχει και πιο κάτω; Τι να σου πω και εγώ η βαριόμοιρη κυρ Παπαχελά μου! Ετσι λέγαμε και εμεις, ότι ...πιο κάτω δεν εχει, αλλά το βαρελι με τα σκατά, ειναι προφανως άπατο.
Αυτό δε το "νέα επαρκή πρόσωπα", με συγκλονισε. Το ΕΠΕΝιτικο τσεκουρι του Βορίδη, να το βάλετε βρε ντεκορ στο τηλεοπτικό στούντιο. Να ...εξοικειωνόμαστε σιγά σιγά.Θα μου πεις εδώ εξοικειωθήκαμε ...με άλλα κι άλλα, ο Αδωνο-Βορίδιδες, τα Μητσοτακεικα, οι «πασόκοι με πολιτικά» και οι άλλοι προθυμοι θα μας χαλάσουν; Τώρα που γυριζει βρε! Όλα ποντάρισε τα στο μαύρο!
«Οι Έλληνες βρίσκονται µέσα στα σκατά. Και µάλιστα πολύ βαθιά ». Dominique Strauss-Kahn, Γενικός Διεθυντής Δ.Ν.Τ.
Και μετά να πέφτεις φάτσα κάρτα με ...αυτό:
Και να θυμάσαι, ότι προχθές που ειδες ξανα το Happy Day, ξερνούσες 5 ώρες. Το μέλλον...επίσης, φάτσα κάρτα απέναντι σου.
Πέστα ρε Μενιδιάτη γαμώ τον Ήλιο μου. Πέστα σε εμένα. Πέστα σε Εμάς, τους λαγούς τους ακινητοποιημένους από τους προβολείς της νταλίκας των ...μεσαζόντων που έρχεται ορμητικά καταπάνω μας. Πέστα στους... εκπρόσωπους, που έγιναν καιρό τώρα ...αντιπρόσωποι. Έρημοι και απρόσωποι.
Να απολυθώ, να φύγω/ τι θ' αντικρίσω, τι θα βγει/τούτο το καψόνι μοιάζει/ να είν' ολόκληρη η ....ζωή Να περιμένουμε ...τι; Να μας ανακοινωθεί μια τιμή για το πετσί μας; Πόσο πάει το κεφάλι μας; Πόσο πιάνει η ζωή μας; Σκατά. Μας το είπανε. Σκατά πιάνει, στις ζυγαριές τους.
Όλα τα υπάρχοντά μου /έχουν καεί σιγά-σιγά/ όμως μέσα δεν αλλάζει/ και σιγοβράζει μια φωτιά
Υ.Γ. Το Μακρονήσι φαντάζομαι ότι θα πουληθεί κι αυτό- οικόπεδο φιλέτο είναι.
Κι η Μνήμη δεν είναι πια της ...μόδας.
Στο θέση του κάθε λογής Σκαλούμπακα, οι Καψήδες, οι Πάσχοι, οι Παπαχελάδες, οι Θοδωράκηδες, οι Πρετεντέρηδες, κληρονόμοι του ρόλου των αναμορφωτών της ντροπής. Όσο για ...χαράδρες, μέχρι ...νεωτέρας παραμένουν οι καναπέδες των σπιτιών μας. Αλλά έπεται συνέχεια....
Άλλωστε είχε αποφανθεί επ’ αυτού και ο Κωσταντίνος Τσάτσος: "Όλοι στη ζωή μας, πρέπει να περνούμε μία Μακρονησο" είχε πει ...τότε. Αν δικαιώσουμε και την ...πρόβλεψη του!!!!
http://agauch-katerina.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου