διεύθυνση επικοινωνίας delios2010@gmail.com

22 Μαρ 2011

Την περιουσία σας μπορούμε να σας την δανείσουμε ...

Κλέβει κάποιος τα οικογενειακά σας κειμήλια και μετά από χρόνια (αφού έχει αποδειχθεί η κλοπή του) παρά το γεγονός ότι πρέπει να σου τα επιστρέψει αυτός σου λέει ξεκάθαρα : "Την περιουσία σας μπορούμε να σας την δανείσουμε αλλά θα μας την επιστρέψετε..."
Υπερβολή ;;;
Μάλλον όχι.
Διαβάστε την είδηση..
.
"Το Βρετανικό Μουσείο δεν πρόκειται να επιστρέψει τα Γλυπτά του Παρθενώνα στην Ελλάδα αλλά είναι πρόθυμο να της τα δανείσει, λέει ο διευθυντής του Νιλ Μαγκρέγκορ.

Συγκεκριμένα στο ένθετο Spectrum της εφημερίδας «The Sydney Morning Herald» περιλαμβάνεται δισέλιδο αφιέρωμα και συνέντευξη του διευθυντή του Βρετανικού Μουσείου Νιλ Μαγκρέγκορ .

Ο κ. Μαγκρέγκορ αναφέρεται και στα Γλυπτά του Παρθενώνα, επισημαίνοντας ότι «τα συγκεκριμένα αντικείμενα έχουν νόημα μόνο όταν εκτίθενται στο σύνολό τους, ως αφηγητής όλης της ανθρώπινης ιστορίας», συνεπώς είναι «απαραίτητο να βρεθεί ο καλύτερος δυνατός τρόπος, ώστε όλος ο κόσμος να τα επισκεφθεί, εφόσον δεν μπορούν να ενσωματωθούν στον Παρθενώνα».

Σημειώνει, επίσης, ότι, αν και το Βρετανικό Μουσείο έχει προτείνει τον δανεισμό με σειρά προτεραιότητας στην Ελλάδα, εντούτοις η ελληνική κυβέρνηση «αρνείται να τα δανειστεί»."

Καλοσύνη του που μας δίνει προτεραιότητα ...
Πάντα ευγενικοί αυτοί οι Άγγλοι !!!
http://antilogos-gr.blogspot.com/2011/03/blog-post_9890.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου