διεύθυνση επικοινωνίας delios2010@gmail.com

17 Μαρ 2011

Η σύγκρουση συνεχίζεται…

Για 3η συνεχή ημέρα, ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη, μέσω αιχμηρών σχολίων που δημοσιεύονται στη δημοφιλή στήλη «Μικροπολιτικός» των «Νέων», βάλει κατά της ιδιοκτησίας του «Πρώτου Θέματος», καλώντας εμμέσως την Κυβέρνηση και τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών να παρέμβουν. Εντύπωση ωστόσο προκαλεί το γεγονός ότι εκτός από τους συνεκδότες του «Πρώτου Θέματος»
, Θέμο Αναστασιάδη και Τάσο Καραμήτσο, στο στόχαστρο του σημερινού δημοσιεύματος που φιλοξενεί ο «Μικροπολιτικός», μπαίνει και ο εφοπλιστής Βίκτωρ Ρέστης, χωρίς να κατονομάζεται, επιχειρηματικός συνεργάτης του οποίου έχει επενδύσει στο «Πρώτο Θέμα», αγοράζοντας μέρος των μετοχών της δυναμικής εφημερίδας. Και όλα αυτά ενώ στο παρελθόν ο Βίκτωρ Ρέστης είχε εμπλακεί στα ελληνικά ΜΜΕ, μέσω επένδυσής του στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη, και στενής συνεργασίας με τον διάδοχο του Χρήστου Λαμπράκη, Σταύρο Ψυχάρη.
Η μάχη των δυο Συγκροτημάτων φαίνεται ότι θα συνεχίσει κορυφούμενη, αντί να αποκλιμακωθεί, καθώς σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο Θέμος Αναστασιάδης ετοιμάζει σκληρή απάντηση την Κυριακή.
http://www.statesmen.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου