διεύθυνση επικοινωνίας delios2010@gmail.com

11 Απρ 2011

«Ο Χριστός που ξανασταυρώνεται»

Ρεκόρ τηλεοπτικών εμφανίσεων σε μια μέρα, έκανε τη Δευτέρα ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Π. Ψωμιάδης. Μόνο σε ένα πρωινό εμφανίστηκε σε τέσσερα κανάλια και σε αμέτρητους ραδιοφωνικούς σταθμούς για να προειδοποιήσει δικαστικούς, πολιτικούς και δημοσιογράφους ότι δεν θα δεχθεί έτσι απλά την έκπτωση του από το αξίωμα του περιφερειάρχη, επειδή διέγραψε ένα πρόστιμο 90.000 ευρών σε πρατηριούχο υγρών καυσίμων.
Αξιοποιώντας το πασχαλινό κλίμα, αλλά και την δίψα των καναλιών για τηλεθέαση, ο κ. Ψωμιάδης εμφανίστηκε σαν «τον Χριστό που ξανασταυρώνεται», υποδυόμενος πότε το παιδί του λαού που τον καταδιώκει το κατεστημένο επειδή έχει προκόψει και πότε τον ασυμβίβαστο επαναστάτη που είναι έτοιμος να κατεβάσει τον λαό του στους δρόμους, ο κ. Ψωμιάδης έγινε χθες ένα ζωντανό παράδειγμα, για το πώς το πολιτικό σύστημα χρεοκοπεί μέρα με την ημέρα.

Την ίδια στιγμή που στη Βρετανία παραιτούνται υπουργοί επειδή ξέχασαν να δηλώσουν στα έξοδά τους κάτι μικροποσά, ο κ. Ψωμιάδης εκφράζει την άποψη ότι δεν μπορεί να καταδικάζεται ο ίδιος, όταν δεν μπήκε κανένας φυλακή για το Βατοπαίδι ή για την SIEMENS.

Και το πολιτικό σύστημα εξακολουθεί να τον χαϊδέυει για να μην τον εξοργίσει.

Ο νόμος αναφέρει ότι ο κ. Ψωμιάδης θα πρέπει να τεθεί σε αργία, αλλά ο αρμόδιος κρατικός λειτουργός διστάζει να τον ενεργοποιήσει.

Η παράταξή του προβλέπει ρητώς στο καταστατικό της, ότι τίθεται εκτός κόμματος όποιος καταδικαστεί για παράνομη πράξη. Αλλά παριστάνει τώρα ότι δεν θυμάται αυτήν την διάταξη, για να μην τα βάλει με ένα στέλεχός της που κλείνει ήδη το μάτι στην Ντόρα και στο Καρατζαφέρη.

«Μα τώρα ο Ψωμιάδης θα την πληρώσει για όλους τους άλλους που την γλίτωσαν» θα αναρωτηθεί ενδεχομένως κάποιος.

Σωστό. Αλλά από την άλλη πλευρά από κάπου θα πρέπει να αρχίσει η απονομή δικαίου στους πολιτικούς και ο κ. Ψωμιάδης έχει ήδη καταδικαστεί δύο φορές για το ίδιο αδίκημα.

Κι όπως άφησε χθες σαφώς να εννοηθεί, δεν θα τον πειράξει και πολύ, αφού είναι βέβαιο ότι θα χρησιμοποιήσει την …σταύρωσή του για να αναστηθεί πολιτικά.

Ας την πληρώσει λοιπόν πρώτος ο κ. Ψωμιάδης, ο οποίος όταν υπέγραφε την μείωση των προστίμων, ήταν βέβαιος πως κανείς δεν θα τολμούσε να τον αγγίξει.

Κι ας ακολουθήσουν όλοι οι άλλοι που πίστεψαν ότι στην Ελλάδα φυλακή πάνε μόνο τα κορόιδα.
http://www.tovima.gr/Βασίλης Χιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου