διεύθυνση επικοινωνίας delios2010@gmail.com

20 Σεπ 2011

ΠΑΟ: «Ερχομαι να υπογράψουμε» λέει ο σαουδάραβας πρίγκιπας


Οπως είχε προαναγγείλει ο κ. Βλάσσης Τσάκας, εκπρόσωπος του φερόμενου ως υποψήφιου επενδυτή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Σουλτάν Μπιν Νασέρ Μπιν Αμπντούλ Ραμχάν αλ Σαούντ, δημοσιοποίησε (λίγη ώρα μετά το τελεσίγραφο Βαρδινογιάννη) δήλωση του σαουδάραβα εντολέα του, με την οποία προαναγγέλει την άφιξή του στην Αθήνα προκειμένου να προχωρήσει στην απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του ποδοσφαιρικού Τριφυλλιού (διαβάστε εδώ την πρόταση αγοράς).

Αναλυτικά η δήλωση του αποκαλούμενου πρίγκιπα, η οποία πάντως ούτε φέρει κάποια υπογραφή ή σφραγίδα, ούτε διαθέτει την επισημότητα που θα άρμοζε σε ένα μέλος βασιλικής οικογένειας, αφού πρόκειται για ένα απλό έγγραφο του word: «Ο λόγος μου παραμένει συμβόλαιο για τον λαό του Παναθηναϊκού. Μετά τη συνάντησή μου με τον κ. Β. Τσάκα στην Τζέντα και έπειτα από τη θετική αξιολόγηση της πρότασής μας, θα είμαι ευτυχής να έρθω στην Αθήνα για να υπογράψουμε τη συμφωνία. Ο Θεός ας μας προστατέψει»...

Το βιογραφικό του Σουλτάν
Μάλιστα, η δήλωση του αποκαλούμενου πρίγκιπα συνοδεύεται και από το βιογραφικό του, το οποίο αναφέρει τα ακόλουθα: «Η αυτού υψηλότης πρίγκιπας Σουλτάν Μπιν Νασσέρ Μπιν Αμπντούλ Ραχμάν Αλ-Σαούντ γεννήθηκε στις 11 Ιανουαρίου 1986 στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας. Είναι πτυχιούχος στα οικονομικά και στη διοίκηση επιχειρήσεων.
Μαζί με άλλα μέλη της οικογένειας, ο πρίγκιπας είναι ιδιοκτήτης αρκετών εταιρειών που εμπλέκονται σε κατασκευές, πωλήσεις ακινήτων και βιομηχανική ανάπτυξη στο βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας. Επίσης επενδύει σε χώρες του της Ασίας και της Αφρικής.            
Επιπλέον, ο πρίγκιπας μαζί με άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας και κάτω από την ευλογία της αυτού υψηλότης Βασιλιά Αμπντουλάν, συμμετέχει ενεργά σε αθλητικά προγράμματα στη Σαουδική Αραβία και με σκοπό να προσελκύσει τους νεαρούς Σαουδάραβες. Επίσης εμπλέκεται σε πολλές φιλανθρωπικές δραστηριότητες.
Ο πρίγκιπας Σουλτάν αγαπάει το ράγκμπι, το ποδόσφαιρο και τα θαλάσσια σπορ και παρακολουθεί αγώνες εντός και εκτός της Σαουδικής Αραβίας. Είναι οπαδός της Μπαρτσελόνα και πλέον και του Παναθηναϊκού»...
http://www.tovima.gr/sports/article/?aid=420741&h1=true

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου