διεύθυνση επικοινωνίας delios2010@gmail.com

7 Σεπ 2011

Λοβέρδος: Στην Ελλάδα της μεταπολίτευσης η ζωή έχει αξία μόνο αν είσαι αριστερός !!!

Πολιτικό λόγο που θα τον ζήλευε ο Καρατζαφέρης (αλλά και ο κύριος Μπάμπης) άρθρωσε ο Α. Λοβέρδος στη Βουλή. Ο Υπουργός Υγείας επιτέθηκε στους δημόσιους υπαλλήλους, αμφισβήτησε το Σύνταγμα, ενώ τα έβαλε και με την αριστερά.
«Το 1 εκατ. δημόσιοι υπάλληλοι που ταλαιπωρούν τους 10 εκατ. Έλληνες έφερε τα πράγματα εδώ που είναι σήμερα» ισχυρίσθηκε ο Λοβέρδος κατεδαφίζοντας την πολιτική «οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν είναι εχθροί μας», που έχει εκφράσει η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών.
Στη συνέχεια ο Λοβέρδος τα έβαλε με το Σύνταγμα και τους «γραφειοκράτες». «Η πρώτη γραμμή Μαζινό υπέρ της γραφειοκρατίας είναι το ισχύον Σύνταγμα.
Εκεί στηρίχθηκε η γραφειοκρατία», είπε και δήλωσε ότι «θεωρώ εχθρούς τους γραφειοκράτες. το μεταπολιτευτικό κατασκεύασμα της ελληνικής γραφειοκρατίας είναι αντίπαλος όχι σύμμαχος. Ως υπουργός δεν είμαι ο port parole της γραφειοκρατίας».
Το παραλήρημα ολοκληρώθηκε με μία αναίτια επίθεση στην αριστερά, καθώς ο Λοβέρδος είπε ότι «στην Ελλάδα της μεταπολίτευσης η ζωή έχει αξία μόνο άμα είσαι αριστερός. Αν δεν είσαι σε πεθαίνουν σε 15 μέρες» και πως «ότι έγινε στην Ελλάδα κατά την διάρκεια του εμφυλίου αντιστράφηκε μετά την μεταπολίτευση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου