διεύθυνση επικοινωνίας delios2010@gmail.com

10 Οκτ 2011

Αγριος καβγάς Βάσως Παπανδρέου – Εμ. Κεφαλογιάννη στη Βουλή

Σε «αρένα» κινδύνευσε να μετατραπεί η αίθουσα της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής κατά την διάρκεια της ομιλίας του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Οικονομικών κ. Ευ. Βενιζέλου ο οποίος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της ΝΔ. Οι αντιδράσεις από την «γαλάζια» πτέρυγα ήταν έντονες με αποκορύφωμα τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματος κ. Εμ. Κεφαλογιάννη ο οποίος διαμαρτυρήθηκε για τις μομφές του κ. Βενιζέλου.
Η πρόεδρος της Επιτροπής κυρία Βάσω Παπανδρέου εγκάλεσε τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ και η συνέχεια ήταν να προκληθεί σοβαρό επεισόδιο με την ίδια να μιλάει για «τραμπουκισμούς εντός της αιθούσης» και τον βουλευτή της ΝΔ να την καλεί «να μην φέρεται ανοήτως». «Ότι και να πείτε δεν με ενδιαφέρει, δεν το ακούω», του απάντησε η κυρία Παπανδρέου. «Να είστε σοβαρή
και όχι Βάσω Παπανδρέου και αν δεν μπορείτε να διευθύνετε την συζήτηση να φύγετε να την διευθύνει άλλος», της είπε ο κ. Κεφαλογιάννης, ενώ η πρόεδρος επέμεινε: «Αυτοχαρακτηρίζεστε τραμπούκος»!
Τα πράγματα ωστόσο έφτασαν στα άκρα με τον κ. Κεφαλογιάννη να φέρεται, σύμφωνα με την κυρία Παπανδρέου, να της είπε: «Φύγε από δω πέρα να μη σε πλακώσω…», κάτι ωστόσο που ο ίδιος αρνείται, σχολιάζοντας εκ των υστέρων ότι «τις γυναίκες δεν τις χτυπάμε ούτε με τριαντάφυλλο»! Σε κάθε περίπτωση η ίδια φέρεται να του είπε: «Άι στο διάολο ρε μ….»!!! «Δεν αποδέχομαι απειλές και τσαμπουκάδες», ανέφερε λίγο αργότερα η κυρία Παπανδρέου καλώντας την ΝΔ «να συγκρατήσει» τον κ. Κεφαλογιάννη ο οποίος την κατήγγειλε ότι τον υβρίζει και τον στοχοποιεί.
«Ασφαλώς οι τόνοι πρέπει να είναι χαμηλοί. Μου επιτίθεται προσωπικά, γι’ αυτό και αντιδρώ. Η ΝΔ πλέον δια του ομιλούντος συστήνει στο προεδρείο σύνεση και αυτοσυγκράτηση. Να δίνει πρώτη το παράδειγμα», της απάντησε ο κ. Κεφαλογιάννης. «Να μην απειλείτε συναδέλφους», του αποκρίθηκε η κυρία Παπανδρέου ενώ εκείνος της είπε: «Θα σας συστήσω να μην υβρίζετε και μάλιστα με χυδαίες εκφράσεις». «Το θέμα έχει λήξει. Υπάρχει και Κανονισμός που θα εφαρμόζεται», κατέληξε η πρόεδρος της Επιτροπής.
http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=424362

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου