διεύθυνση επικοινωνίας delios2010@gmail.com

12 Οκτ 2011

«Να μη μας ψηφίσουν ποτέ!»

Την περασμένη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έκανε μια ..πρωτόγνωρη δήλωση για τα πολιτικά πράγματα της χώρας. Είπε, επακριβώς:
«Είμαι αντίθετος με όσους απειλούν να κατεβάσουν τους διακόπτες του ρεύματος, αντίθετος με όσους θεωρούν δικαίωμά τους να παραλύουν την οικονομική ζωή της πόλης, με καθημερινές πορείες εκατό ατόμων, που αναστατώνουν τη ζωή εκατοντάδων χιλιάδων.Είμαι απέναντι σε όλους αυτούς! Και δεν θα τους κοροϊδέψω.  Τους το λέω ευθέως. Τους το λέω κατάμουτρα: Να μη μας ψηφίσουν ποτέ!»
Περίμενα η δήλωση αυτή να αναδειχθεί και να προβληθεί από τα  ΜΜΕ, ακόμα και από τους διαπλεκόμενους!
Ψευδαίσθηση, θα πείτε!

Δυστυχώς, πέρασε σαν να μην ελέχθη ποτέ!
Βλέπετε, αυτή η δήλωση καταρρίπτει το μύθο που κτίζεται με επιμέλεια ότι ο Σαμαράς είναι «λαϊκιστής» και κάνει τα πάντα για να κατακτήσει την εξουσία!
Δεν εξυπηρετεί τη στρατηγική της συγκυβέρνησης γιατί διαφοροποιεί τον Σαμαρά από τους άλλους!
Στην Κυβέρνηση, δικαιολογημένα,   βρέθηκαν σε αμηχανία.
Είναι πρόσφατα ακόμα τα γεγονότα όταν ο κ. Παπανδρέου, ως αρχηγός της αντιπολίτευσης, διαδήλωνε επικεφαλής της ΓΣΕΕ για να μην αλλάξει το ασφαλιστικό, ήταν εναντίον της ιδιωτικοποίησης του ΟΛΠ, έκανε πρόβα τα μπλουζάκια της ΕΥΑΘ, υποσχόταν την κρατικοποίηση του ΟΤΕ και της Ολυμπιακής!
Στην αχαλίνωτη ανευθυνότητα του κ. Παπανδρέου, ο Σαμαράς ακόμα και αυτή τη ώρα πολιτεύεται με σύνεση.
Θεωρώ την τοποθέτηση αυτή του Προέδρου της Ν.Δ. βαρυσήμαντη. Όχι μόνο επειδή κομίζει ήθος, συνέπεια και υπευθυνότητα στα πολιτικά πράγματα της χώρας, αλλά επειδή πιστεύω ότι τα κόμματα πρέπει να λένε αλήθειες χωρίς  να  χαϊδεύουν τα αυτιά κανένος.
Μπορεί η τακτική αυτή να ξενίζει βραχυπρόθεσμα, αλλά στο τέλος, μόνο οφέλη θα προσφέρει και στον αρχηγό της αντιπολίτευσης και κυρίως στη χώρα.
Η αξιοπιστία χτίζεται μέρα με τη μέρα και αποτελεί γερό θεμέλιο για την άσκηση της εξουσίας.
Κώστας Ροδινός
http://www.antinews.gr/2011/10/12/126903/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου