διεύθυνση επικοινωνίας delios2010@gmail.com

6 Νοε 2011

Κάποιοι θέλουν τη ρεβάνς …

 του Μενελαου Τασιοπουλου
Ως γνωστόν τόσο ο σημερινός αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών , όσο και η πρόεδρος της «Δημοκρατικής Συμμαχίας, απέτυχαν στις εσωκομματικές , ευρείες ως προς την συμμετοχή, διαδικασίες να εκλεγούν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Βενιζέλος στο ΠΑΣΟΚ, το 2007 και η Ντόρα Μπακογιάννη στη Ν.Δ, το 2009., παρά την εξόφθαλμη και προκλητική στήριξη που είχαν από οργανωμένα συμφέροντα και τα εκδοτικά συγκροτήματα του κατεστημένου.
Σήμερα και υπό τον μανδύα κάποιας μεταβατικής κυβέρνησης, ευρύτερης αποδοχής θέλουν να συγκροτήσουν ένα ενιαίο σχήμα και υποστηριζόμενοι και από κέντρα της Ευρώπης , ειδικά το Βερολίνο να αναλάβουν την κυβέρνηση της χώρας και παρά την όποια ημερομηνία εκλογών ορισθεί, να παραμένουν στην εξουσία, χωρίς καμία νομιμοποίηση από τους Έλληνες, υπό τις εντολές Τρόικας- Ραιχενμπαχ
, οι οποίοι μάλιστα θα αρνούνται εάν αυτό συνέβαινε να επιτρέψουν στην Ελλάδα , να προχωρήσει στην εκλογική διαδικασία , σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που θα είχε αρχικά συμφωνηθεί., στο γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Θα πρέπει να καταγράψουμε ότι η μόνη πρόταση που υπάρχει επί του παρόντος στο τραπέζι για κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης είναι η εξής : Ο Ευ.. Βενιζέλος πρωθυπουργός (τάχα μεταβατικός) με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ, της Μπακογιάννη, του ΛΑΟΣ , του Κουβέλη και μιας ομάδας βουλευτών της Ν.Δ, που θα «αποστατήσουν» από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην περίπτωση που ο Σαμαράς αρνηθεί να στηρίξει το σχήμα αυτό εθνικής συννενόησης. Σύνολο βουλευτών 180 στο παρόν κοινοβούλίο.
Δηλαδή εγχώρια και γερμανογαλλικά συμφέροντα να επιβάλουν στην Ελλάδα, μια «προσωρινή» εξουσία , ελληνόφωνη, υπό τον απόλυτο έλεγχό τους , που ποτέ στο βασικό δίδυμο των Βενιζέλου-Μπακογιάννη, δεν εμπιστεύτηκαν ποτέ οι ψηφοφόροι των δύο κομμάτων εξουσίας ΠΑΣΟΚ- ΝΔ και δεν θα στηρίξουν και τώρα αν υπήρχαν εκλογές , σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις., οι Έλληνες πολίτες.
Οι Παπανδρέου- Σαμαράς δηλαδή να εγκαταλείψουν τα αξιώματα που τους εμπιστεύθηκαν οι Έλληνες στην εξουσία που θα βασισθεί στην εγχώρια διαπλοκή και τα ευρωπαϊκά κέντρα αποφάσεων, για τουλάχιστον μία διετία. Τι πιθανότητες θα έχουμε στη συνέχεια σαν Λαός ; Λιγότερες και από όσες μέχρι σήμερα !
Η επονομαζόμενη «εθνική συννενόηση» με την μορφή αυτή είναι μια πολύ βρώμικη «μπλόφα» σε βάρος μας. Ας μην βιαζόμαστε λοιπόν και να βλέπουμε την εικόνα πίσω από την κουίντα...
http://www.newsbomb.gr/bloggers/menelaos-tasiopoylos/story/90205-kapoioi-theloyn-th-rebans-%E2%80%A6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου