διεύθυνση επικοινωνίας delios2010@gmail.com

4 Δεκ 2011

«Κεραυνοί» Χρυσοχοΐδη: «Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν μπορεί να εκπροσωπεί την παράταξη»

«Κεραυνούς» κατά του Γιώργου Παπανδρέου εξαπέλυσε ο υπουργός Ανάπτυξης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μιλώντας στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο», εκφράζοντας ευθέως την αντίθεσή του στην μέχρι τώρα στάση του απερχόμενου πρωθυπουργού και παραδεχόμενος την αποτυχία της διετούς διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.
Το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να πάει με νέα ηγεσία στις εκλογές ξεκαθάρισε ο κ. Χρυσοχοΐδης, λέγοντας για τον κ. Παπανδρέου ότι «μόνο σε αποικία θα ήταν αρχηγός με τέτοια προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα»!


Εξέφρασε τη συμπάθειά του προς τον κ. Παπανδρέου, θεωρώντας ότι μπορεί να παίξει κρίσιμο ρόλο στην εκπροσώπηση της χώρας στο εξωτερικό όμως, όπως τόνισε «υποχρέωση του ηγέτη είναι, σε συγκλονιστικά γεγονότα, να αποχωρεί».

Οι εκλογές στο ΠΑΣΟΚ πρέπει να γίνουν πριν από τις βουλευτικές, είπε θεωρώντας ότι η εκλογή νέου αρχηγού θα πρέπει να γίνει από τους πολίτες. «Θα έπρεπε ήδη να έχει ξεκαθαρίσει το θέμα της διαδοχής στο ΠΑΣΟΚ» ανέφερε προσθέτοντας ότι «κανείς δεν μπορεί να σφυρίζει αδιάφορα».

Η διετής διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ οδήγησε σε αδιέξοδο, είπε ο υπουργός σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Ήμασταν ιδεολογικά γυμνοί και πολιτικά απροετοίμαστοι». «Στο ΠΑΣΟΚ δεν έχουμε αντιληφθεί τι συμβαίνει μέσα στην κοινωνία» ανέφερε.

«Αφού καταντήσαμε έτσι το κόμμα, ας ταπεινωθούμε. Χρειάζεται καθαρτήριο για να σηκωθούμε πάλι ψηλά» είπε ακόμα.

«Όποιος πολιτικός από το ΠΑΣΟΚ επιχειρεί να "αποπλανήσει" τους πολίτες είναι καταδικασμένος» είπε ακόμα, επισημαίνοντας ότι έχει χαθεί η εμπιστοσύνη ανάμεσα στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και τους πολίτες. «Εάν συνεχίσουμε να παίζει ο καθένας τον δικό του ρόλο, τότε είμαστε μοιραίοι, δειλοί και άβουλοι» υπογράμμισε.

«Ο τόπος χρειάζεται υγιή κόμματα» είπε ακόμα ο κ. Χρυσοχοΐδης, τονίζοντας ότι «τα επικοινωνιακά τρικ δεν ταιριάζουν αυτή την εποχή».

Ο υπουργός Ανάπτυξης αναφέρθηκε και στις ευθύνες του: «Έφτασα στα όρια του πολιτικού λάθους... Κανείς δεν είναι άμοιρος ευθυνών».
http://www.newpost.gr/post/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου