διεύθυνση επικοινωνίας delios2010@gmail.com

20 Σεπ 2012

Ελληνοαμερικάνικα «παραμύθια» 600 δις δολαρίων!

Αμερικανικά ομόλογα ύψους 600 δις δολαρίων με προορισμό την εξαγορά του ελληνικού χρέους υποστηρίζει ότι έχει κατατεθειμένα σε τράπεζες του Καναδά η οργάνωση End Νational Debt που έχει ιδρυθεί από έλληνες ομογενείς. Βέβαια αυτό δεν αποδεικνύεται ενώ είναι εντυπωσιακό ότι βάζουν και προϋποθέσεις που θυμίζουν την περίπτωση ... Τσάκα και Παναθηναϊκού.

Όπως τόνισεο πρόεδρος της οργάνωσης Μανώλης Λαμπράκης που μίλησε στο tv creta τα χρήματα αυτά θα δοθούν με δύο όρους:
Αρχικά να αποδεχθεί η ελληνική κυβέρνηση την εξαγορά του χρέους που βρίσκεται στα χέρια οργανισμών και κρατών από τρίτους ενώ παράλληλα να αλλάξει το Σύνταγμα της χώρας και να προκηρυχθούν νέες εθνικές εκλογές.

Όσο αναφορά το δεύτερο στερείται λογικής διότι δε γνωρίζουν, από όσο φαίνεται, οι ιδρυτές της εν λόγω οργάνωσης ότι για την αλλαγή του Συντάγματος απαιτείται χρόνος και ότι πρόκειται για μια σύνθετη διαδικασία. Επιπλέον είναι προφανές ότι την αλλαγή Συντάγματος και τις εκλογές τις αποφασίζουν μέσω της Βουλής οι Έλληνες πολίτες και όχι ο κάθε απίθανος τύπος που ισχυρίζεται ότι έχει ποταμό δολαρίων.
Σύμφωνα με τον ίδιο τον κ. Λαμπράκη σε ένα δεύτερο λογαριασμό έχουν συγκεντρωθεί 50 δισ. για το χρέος της Κύπρου. Ηδη, είπε, μια αντιπροσωπεία 8 ατόμων επισκέφθηκε την Κύπρο προσκεκλημένη το προέδρου Δημήτρη Χριστόφια και συζήτησε μαζί του την προσφορά και τους όρους της.
Ο κ. Λαμπράκης, τέλος, υποστήριξε ότι στελέχη του οργανισμού κάνουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να εξαγοράσουν το ελληνικό χρέος που μέσω ομολόγων βρίσκονται στα χέρια ιδιωτών επενδυτών.
Και μετά ξυπνήσαμε πλούσιοι όλοι οι Έλληνες!!!
 http://www.axiaplus.gr/article/18516/ellhnoamerikanika-paramythia-600-dis-dolariwn/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου