διεύθυνση επικοινωνίας delios2010@gmail.com

2 Ιαν 2013

Σε ιδιοκτησιακό και αγωνιστικό αδιέξοδο η ΑΕΚ

Η απόφαση του κ. Δημήτρη Βιντιάδη να τοποθετηθεί δημόσια όσον αφορά τις προθέσεις του για την αγορά ή όχι της ΠΑΕ ΑΕΚ όταν κρίνει ότι θα είναι έτοιμος να δώσει πειστικές απαντήσεις, προκάλεσε ακόμα μεγαλύτερη αναταραχή στην ήδη πολύπαθη ποδοσφαιρική Ενωση.
Η κατάληψη των γραφείων της ΠΑΕ στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων από μέλη της «Original 21» συνεχίζεται, το ενδεχόμενο να οδηγηθεί η κιτρινόμαυρη εταιρεία σε λύση Πρωτοδικείου γίνεται ολοένα και πιο πιθανό ενώ οι ανενεργοί μεγαλομέτοχοι της ομάδας αρνούνται πεισματικά να ανταποκριθούν στο κάλεσμα των οργανωμένων οπαδών που τους προτρέπουν να ενισχύσουν οικονομικά την ΑΕΚ ώστε τουλάχιστον να παραμείνει όρθια μέχρι
την ημέρα που κ. Βιντιάδης θα μιλήσει με ανοιχτά χαρτιά και ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του.

Μέσα σε όλα αυτά ο γερμανός τεχνικός της Ενωσης κ. Εβαλντ Λίνεν δεν είναι σε θέση γνωρίζει σε ποιους ποδοσφαιριστές μπορεί να υπολογίζει σε πέντε ημέρες από σήμερα (5/1) για την (εκτός έδρας) πρεμιέρα της ΑΕΚ στον β' γύρο του πρωταθλήματος απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης!

Δεν είναι μόνο το ΔΣ. της ΠΑΕ ΑΕΚ και τα εναπομείναντα μέλη του σε δύσκολη θέση αφού δεν γνωρίζουν πως θα μπορέσουν να χειριστούν πλέον την κατάσταση εφόσον ο κ. Βιντιάδης αρνηθεί την ταμειακή διευκόλυνση που του ζητήθηκε, αλλά και ο τεχνικός της Ενωσης καθώς η ενδεκάδα που θα παρατάξει στον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης ισοδυναμεί με σπαζοκεφαλιά!

Ο κ. Λίνεν δεν είναι σε θέση να γνωρίζει αν οι Γιάννης Κοντοές και Παναγιώτης Λαγός οι οποίοι έχουν το μυαλό τους στη φυγή (ο πρώτος έχει καταθέσει ήδη προσφυγή και ο δεύτερος είναι αποφασισμένος να πράξει αναλόγως) θα είναι σε θέση (πνευματικά κυρίως) να αγωνιστούν ή αν θα είναι σωστό να τους αφήσει εκτός αποστολής.

Παράλληλα οι νεοαποκτηθέντες Αντώνης Πετρόπουλος και Παύλος Μητρόπουλος δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής αν η ΑΕΚ δεν εξασφαλίσει ως την ερχόμενη Πέμπτη (3/1) φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα. Υπό φυσιολογικές συνθήκες, οι τέσσερις προαναφερθέντες θα βρίσκονταν στο βασικό σχήμα του κ. Λίνεν.

Πλέον ο Γερμανός είναι αναγκασμένος να εξετάσει και τη σοβαρή πιθανότητα να μην έχει κανέναν εξ αυτών στο ματς της Τρίπολης απέναντι στον ισχυρό Αστέρα. Μία αναβολή θα ερχόταν κουτί στην Ενωση στην κατάσταση που έχει περιέλθει, όμως τις επόμενες ημέρες αναμένεται βελτίωση του καιρού...
 Αρναούτογλου Βαγγέλης
 http://www.tovima.gr/sports/article/?aid=491008

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου