διεύθυνση επικοινωνίας delios2010@gmail.com

3 Μαρ 2011

Ελληνικό ….δαιμόνιο

Ότι και να λένε, είμαστε ωραίοι. Παντού στο κόσμο. Αφού, ακούνε Έλληνας και στάζουν μέλι. Ή έτσι τουλάχιστον νομίζουμε.
Ακούστε λοιπόν τι έκανε ένα λεβέντης συνέλληνας στο Αμέρικα.
Σύμφωνα με την αστυνομία της Pennsylvania, ένας ιδιοκτήτης πιτσαρίας συνελήφθη χθες, επειδή προσπάθησε να τοποθετήσει … ποντίκια μέσα σε δυο ανταγωνιστικά του εστιατόρια.
Ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας αποκάλεσε το αδίκημα «τροφική τρομοκρατία», food terrorism!

Ο συλληφθείς είναι ο 47χρονος συμπατριώτης μας Nickolas Galiatsatos, που μπήκε στις τουαλέτες του εστιατορίου Verona Pizza, κρατώντας μια πλαστική σακούλα, που κουνιόταν!
Όταν βγήκε από τη τουαλέτα, χωρίς όμως τη σακούλα, ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου ανησύχησε. Μπήκε στο χώρο και είδε πατημασιές επάνω σε μια λεκάνη τουαλέτας. Λίγο μετά είδε μια πλαστική σακούλα, γεμάτη από ζωντανά ποντίκια, μισοκρυμμένη στη ψευδοροφή.
Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, ο «φιλόζωος» ομογενής πέρασε το δρόμο και μπήκε σε μια άλλη πιτσαρία, την Uncle Nick’s, που από το όνομα της, μάλλον ανήκει κι αυτή σε δικό μας.
Εκεί, άφησε μια ακόμη σακούλα γεμάτη ποντίκια μέσα σε έναν κάδο σκουπιδιών. Η αστυνομία τον συνέλαβε μόλις βγήκε χαμογελώντας από το μαγαζί.
Όπως λένε οι αστυνομικοί που τον ανέκριναν, ο Galiatsatos αντιμετώπιζε πρόβλημα με τα ποντίκια στο δικό του εστιατόριο Bella’s Pizza , το οποίο είχε ανοίξει πριν λίγο καιρό, και πίστευε πως οι ανταγωνιστές του ήταν οι υπαίτιοι των προβλημάτων αυτών.
Πρόκειται, λένε οι αστυνομικοί, για μοναδικό περιστατικό στην ιστορία των πιτσαριών.
Είδατε ο Έλληνας;

S.A.- Fox Philadelphia (WTFX)
http://www.antinews.gr/2011/03/02/88722/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου