διεύθυνση επικοινωνίας delios2010@gmail.com

25 Απρ 2011

Παπανδρέου: Η Ελλάδα ξαναγεννιέται

«Η Ελλάδα αλλάζει και ξαναγεννιέται», δήλωσε ο πρωθυπουργός, Γ. Παπανδρέου, στο πασχαλινό του μήνυμα προς τον ελληνικό λαό.
«Εύχομαι σε όλους χρόνια πολλά. Το Πάσχα συμβολίζει για τον Ελληνισμό, για όλους μας, το ξεκίνημα μιας νέας ζωής. Και παρά τις δυσκολίες, η Ελλάδα σήμερα αλλάζει και ξαναγεννιέται».
«Μέσα από τις δυσκολίες και τις προσπάθειες όλων μας, αλλάζουμε νοοτροπίες και αντιλήψεις. Σκεφτόμαστε υπεύθυνα το κοινό καλό, τα παιδιά μας, το αύριο.Παρά τις δυσκολίες, περπατάμε μαζί αυτόν τον δρόμο, σπάμε την απαισιοδοξία και τη μοιρολατρία, παίρνουμε την αλλαγή στα χέρια μας»
«Και θα πετύχουμε. Θα καταφέρουμε στο τέλος να έχουμε μία πατρίδα για την οποία θα είμαστε υπερήφανοι. Δικαιοσύνης και ανάπτυξης. Αισιόδοξα, αποφασιστικά, φτιάχνουμε την Ελλάδα της δημιουργίας».
Μετά το Πάσχα ο υπουργός Οικονομικών θα πρέπει να εξειδικεύσει τα μέτρα που προβλέπονται στο εθνικό σχέδιο
. Από πλευράς του, ο Γιώργος Παπανδρέου θα ξεκαθαρίσει σε υπουργούς και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ πως πρέπει να εφαρμοστεί απαρέγκλιτα και χωρίς καθυστερήσεις και να ψηφιστεί χωρίς απώλειες στη Βουλή στις αρχές Ιουνίου.
Υπουργοί αντιδρούν στο πρόγραμμα των αποκρατικοποιήσεων, με τις συζητήσεις στο εσωτερικό του κόμματος για αναδιάρθρωση έχουν αποκτήσει δυναμική και τον Ευάγγελο Βενιζέλο να ζητά συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα εξόδου από την κρίση.
www.kathimerini.grμε επιπλέον πληροφορίες από ΣΚΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου