διεύθυνση επικοινωνίας delios2010@gmail.com

27 Ιουλ 2011

Έρχεται μεγάλη …κυβίστηση από τον Γ. Παπακωνσταντίνου στα αυθαίρετα

Μέχρι τις 28 Αυγούστου θα έχει ψηφιστεί το νομοσχέδιο για τα αυθαίρετα, δήλωσε στη Βουλή ο Υπουργός Περιβάλλοντος Γ. Παπακωνσταντίνου, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι είναι ανοιχτός και σε όποιες αλλαγές στο νομοσχέδιο ειδικά όσον αφορά  στις ρυθμίσεις για το ύψος των προστίμων. Ο κ.  Παπακωνσταντίνου ανέφερε ότι το νομοσχέδιο θα κατατεθεί αύριο  στη Βουλή δεσμευόμενος ότι η ρύθμιση του θέματος των αυθαιρέτων θα καλύπτει τις ενστάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας, ξεκαθαρίζοντας ότι από τις ρυθμίσεις θα εξαιρεθούν τα κτίσματα σε δάση, αιγιαλό, ρέματα και αρχαιολογικούς χώρους.


Μάντεις κακών εμείς δε θα γίνουμε αλλά θα κάνουμε μια πρόβλεψη στο θέμα των αυθαιρέτων που ανακοίνωσε η κυβέρνηση και που αναμένεται με ενδιαφέρον το νομοσχέδιο: Έρχεται κωλοτούμπα άνευ προηγουμένου από τον Γ. Παπακωνσταντίνου.

Φαίνεται ότι στο ΥΠΕΚΑ έχουν πάρει κάποια μηνύματα ότι βασικές ρυθμίσεις δεν θα περάσουν από τα δικαστήρια και θα κριθούν αντισυνταγματικές. Ηδη ο υπουργός προανήγγειλε ότι είναι ανοιχτός σε αλλαγές και η πιάτσα λέει ότι ανακοίνωσε ρυθμίσεις εντελώς απροετοίμαστος. Για να δούμε, θα γίνει και αυτό σε ένα νόμο από τον οποίο φιλοδοξούν να εισπράξουν από 3 έως και 15 δισ ευρώ, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της Alpha Bank;
http://www.antinews.gr/2011/07/27/115138/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου