διεύθυνση επικοινωνίας delios2010@gmail.com

21 Ιουλ 2011

ΝΔ: «''Πράσινο χρώμα'' έχει το σκάνδαλο Siemens»

Πανηγυρίζει η ΝΔ μετά το φιάσκο στο οποίο κατέληξε η απόρριψη της εισήγησης ομάδας βουλευτών του ΠαΣοΚ για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τους πρώην υπουργούς της κυβέρνησης Καραμανλή, κκ. Γ. Αλογοσκούφη και Χρ. Μαρκογιαννάκη σχετικά με πιθανή εμπλοκή τους στο σκάνδαλο Siemens.
«Ο πολιτικός εκφυλισμός του σκανδάλου Siemens που επιχείρησε η Κυβέρνηση, απορρίφθηκε από τους ίδιους τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Το σκάνδαλο Siemens έχει πράσινο χρώμα και με τη σφραγίδα, πλέον, των βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος» τόνισε ο εκπρόσωπος της ΝΔ κ. Ι. Μιχελάκης.

Ο πρώην Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, εμφανώς ικανοποιημένος, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους βουλευτές όλων των πτερύγων για την απόρριψη της πρότασης που εμπνεύστηκε μια μικρή ομάδα βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που μετείχαν στην εξεταστική επιτροπή. Η άθλια μικροκομματική προσπάθεια εμπλοκής μου σε αυτή την υπόθεση στην ουσία κατέρρευσε».

Για συγκάλυψη μιλάει ο ΛΑΟΣ
«Η υπόθεση της Siemens όζει συγκάλυψης και συνεννόησης μεταξύ των δύο μεγάλων κομμάτων αλλά και συνεννόησης με τη Γερμανία, για να προστατευτεί το "καμάρι" της η Siemens» μίλησε ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ κ. Κ. Αϊβαλιώτης. Και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι αντί να τιμωρήσει τη γερμανική εταιρεία, βάζοντάς την σε καραντίνα, εξακολουθεί να υπογράφει συμβάσεις ύψους εκατομμυρίων ευρώ. 
http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=412141&h1=true

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου