διεύθυνση επικοινωνίας delios2010@gmail.com

11 Απρ 2012

Προσχώρηση της τέως βουλευτή του ΠαΣοΚ Αριας Αγάτσα στη ΝΔ

Με την προσχώρηση στη Ν.Δ. της κυρίας Αριας Αγάτσα, μέχρι πριν λίγο διάστημα στέλεχος και βουλευτή του ΠαΣοΚ, συνεχίζεται το παιχνίδι των εκλογικών μεταγραφών.

Η ανεξάρτητη βουλευτής Βοιωτίας είχε συναντηθεί προ ημερών με τον πρόεδρο της Ν.Δ. κ. Αντ.Σαμαρά και συμφώνησε να μετακινηθεί στον αντίπαλο ιδεολογικά χώρο.

Η κυρία Αγάτσα, ανιψιά του πρώην υπουργού επί κυβερνήσεων ΠαΣοΚ κ. Αλ. Ακριβάκη, θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες υποψήφια στο νομό Βοιωτίας και θα προσπαθήσει να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε με τη διαγραφή από τον κ. Σαμαρά του βουλευτή κ. Μιχ. Γιαννάκη που προσχώρησε στους Ανεξάρτητους Ελληνες του κ. Π. Καμμένου και ορίστηκε γραμματέας του νέου κόμματος.

Η μεταγραφή της κυρίας Αγάτσα ήδη προκαλεί αντιδράσεις σε τοπικό επίπεδο από στελέχη της ΝΔ και πολιτευτές, όπως του κ. Ανδρ. Κουτσούμπα, πρώην βουλευτή, που ήταν εκ των σκληρών υποστηρικτών του κ. Σαμαρά στην εσωκομματική αναμέτρηση.

Στη Ν.Δ. οριστικοποιούνται τα ψηφοδέλτια, αλλά ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί πότε θα ανακοινωθούν, καθώς υπάρχουν εισηγήσεις να δημοσιοποιηθούν τμηματικά.

Επίσης υπάρχει η σκέψη να ανακοινωθούν οι λίστες κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, για να αποτραπεί η περίπτωση φυγής δυσαρεστημένων που αποκλείστηκαν από τα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. προς τα άλλα κόμματα της δεξιάς.
http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=452931

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου