διεύθυνση επικοινωνίας delios2010@gmail.com

7 Δεκ 2012

Τα δάκρυα του κ. Χριστόφια

Τα δάκρυα του προέδρου της Κύπρου κ.Δημ. Χριστόφια κατά την αναγγελία της συμφωνίας του εκεί μνημονίου σοκάρουν. Εξηγούνται ωστόσο. Ο κ.Χριστόφιας είναι κομμουνιστής και το κόμμα του ανήκει στον κύκλο των αδελφών προς το ΚΚΕ κομμάτων.
Όπως  εξήγησε ο ίδιος  ήταν πάντα υπέρ των εργαζομένων, αλλά όπως δήλωσε χρειάσθηκε να επιλέξει ανάμεσα στην χρεοκοπία των Τραπεζών και στη αποδοχή σκληρών δημοσιονομικών  μέτρων. Και προτίμησε να διασώσει τις Κυπριακές Τράπεζες, επειδή δεν μπορούσε να χρεωθεί την απόλυτη κατάρρευση της χώρας του. Γι' αυτό και τα κλάματα. Κακά τα ψέματα, η κρίση τούτη είναι αδυσώπητη.


Μυλόπετρα πραγματική. Δεν αφήνει κανένα ανέγγιχτο και το σημαντικότερο διαλύει κόμματα , πρόσωπα και μύθους, όπως αυτόν της δήθεν ανεξάρτητης χρηματοδότησης από την Κίνα ,τη Ρωσία και άλλες ισχυρές χώρες, που πίστεψε κάποια στιγμή ο κ.Χριστόφιας, παραμυθιάστηκε ο δικός μας Γιώργος Παπανδρέου και ίσως αφελώς ελπίζει ακόμη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ  κ.Αλ.Τσίπρας. Διέπεται δυστυχώς από νομοτέλειες η διεθνής οικονομική ζωή, τις οποίες καμία χώρα, ειδικά οι μικρότερες και οι ασθενέστερες, δεν δύνανται να ξεπεράσουν. Ας το θυμούνται όσοι παλεύουν με ανεμόμυλους.
 http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=487607

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου