διεύθυνση επικοινωνίας delios2010@gmail.com

22 Μαρ 2013

Σύντροφοι Κύπριοι. Σπάστε τα δεσμά!

Σύντροφοι,

Τα  μνημονιακά ΜΜΕ έχουν λυσσάξει. Οι πληρωμένες πένες τους έχουν πάρει φωτιά, διαστρεβλώνοντας την αλήθεια. Η Κύπρος, λένε, αν δεν παρθούν μέτρα, θα βουλιάξει.
Σύντροφοι, μην αγοράζετε τον φόβο τους. Ο φόβος είναι το τηλεκοντρόλ των ανθρώπων. Τρομοκρατώντας τους, μπορείς να τους κατευθύνεις. Ακούστε με, σύντροφοι, κάτι ξέρω επί του ζητήματος.
Σύντροφοι. Κλείστε τα αυτιά σας στα πουλημένα ΜΜΕ. Κλείστε τα μάτια στους αντιδραστικούς, αντεπαναστάτες αριθμούς! Οι αριθμοί λένε ψέματα. Τα νούμερα πλανεύουν.
Αφήστε το επαναστατικό σας ένστικτο να σας οδηγήσει.


Δεν χρειάζεται τράπεζες ο αληθινός προλετάριος, σύντροφοι. Του είναι άχρηστες. Και η νομενκλατούρα τα στέλνει  Ελβετία.

Τί και αν κλείσουν οι τράπεζες. Ας πληρώσουν οι ίδιες την κρίση τους.

Τι και αν κουρευτούν ή χαθούν καταθέσεις. Τα βαμμένα με προλεταρικό αίμα χρήματα Κyπρίων αστών, νοικοκυραίων και συνταξιούχων ανήκουν στον λαό.

Σύντροφοι, σας εφιστώ την προσοχή. Όλοι εσείς που ξεροσταλιάζετε σε γραμμές έξω από τα ΑΤΜ στην Λευκωσία θα εκτοπιστείτε. Η εκδίκηση των λαϊκών μαζών για την προδοτική σας στάση,  θα είναι βαριά. Αμείλικτη. Και είναι πολύ κοντά!

Σύντροφοι Κυπραίοι! Τώρα που το αστικό σύστημά τους καταρρέει σαν χάρτινος πύργος, ήλθε η ώρα σας. Ανοίξτε τους κρουνούς της Λαϊκής Οργής και πνίξτε όλους αυτούς  που απομυζούν τον πλούτο σας.

Δεν υπάρχει γυρισμός!

Σπάστε τα σιδερένια δεσμά. Απορρίψτε  τους εκβιασμούς του κεφαλαίου. Μην στοιχηθείτε πίσω από κανένα ιμπεριαλιστή και κεφαλαιούχο. Στοιχηθείτε μόνο σε πυκνές γραμμές για το επαναστατικό σας καθήκον. Την μετατροπή της Μεγαλονήσου σε ενα μικρό, κόκκινο Gulag, αγκάθι στο μαλακό υπογάστριο του καπιταλιστικού κήτους.

Οι  Ελλαδίτες σύντροφοί σας  είμαστε  πλάι σας. Εργαζόμενοι, νεολαία και λαϊκά στρώματα δυναμώνουμε  τον αγώνα  με οργάνωση της πάλης. Όλοι μας.
Ο κατατρεγμένος επίορκος δημόσιος υπάλληλος που είδε να του κόβουν το επίδομα έγκαιρης προσέλευσης. Ο γκριζομάλλης καθηγητής πανεπιστημίου που ιδρώνει με πείσμα 30 χρόνια, να τελειώσει το διδακτορικό του. Ο αιώνιος σπουδαστής. Ο σκεβρωμένος 45χρονος συνταξιούχος δημοσίου οργανισμού. Ο μπαρουτοκαπνισμένος βουλευτής και άοκνος  συνδικαλιστής μέλος  ΔΣ ΔΕΚΟ.
Είμαστε όλοι μαζί σας.  Μέχρις ενός. Μέχρι το τέλος.

Venceremos.
*Σύντροφοι! Για να τιμήσει τις προσπάθειες  των συντρόφων Κυπρίων αγωνιστών , το Κόμμα αποφάσισε την διανομή εκτάκτου δελτίου για 10 γραμμάρια χαλούμι ανά 3 οικογένειες. Ζήτω η ΕΣΣΔ.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο Lavrenti Beria εμφανίστηκε στα ξαφνικά και μπορεί και πάλι το ίδιο έξαφνα να χαθεί στα σκοτεινά σοκάκια της ιστορίας. Αυτό που διαβάσατε μπορεί να ήταν το τελευταίο κείμενο του μεγαλύτερου συνωμότη των δύο τελευταίων αιώνων.
 http://www.capital.gr/Articles.asp?id=1756781


Πηγή:www.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου