διεύθυνση επικοινωνίας delios2010@gmail.com

10 Δεκ 2013

Λαφαζάνης: «Ποιος κ. Τσίπρας. Εμείς είμαστε εδώ!»

Στα «κάγκελα» εξακολουθεί να βρίσκεται ο κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης καθώς επισημαίνει ευθέως την δική του ξεχωριστή θέση από αυτή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ακόμα και σε ζητήματα, διαδικαστικά.
Το νέο, επιμέρους περιστατικό αλλά άκρως ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στο εσωτερικό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έχει ως εξής:
Αρχικά ο κ. Θοδωρής Δρίτσας
διαμαρτυρήθηκε στο προεδρείο της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας για το γεγονός ότι δεν ενημερώθηκαν για τις αλλαγές στην σύνθεση της επιτροπής καταγγέλλοντας παραβίαση της αναλογικότητας.

«Πώς δεν σας ενημέρωσα» απάντησε ο Πρόεδρος Αναστάσιος Νεράτζης «στις 13.11 ο κ. Μεϊμαράκης έστειλε επιστολή στον κ. Τσίπρα και την επόμενη ο πρόεδρός σας του απάντησε, λέγοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα εκπροσωπείται στην επιτροπή και από τον κ. Νίκο Βούτση».

«Ποιος κ. Τσίπρας, εμείς είμαστε εδώ» ανέφερε ο κ. Λαφαζάνης, εννοώντας προφανώς ότι εκτός του προέδρου του θα πρέπει να ενημερώνεται και ο ίδιος ως μέλος της επιτροπής. Πάντως, σε κάθε περίπτωση άφησε άφωνα τα μέλη της επιτροπής να αναλογίζονται τι θα γινόταν αν έλεγε κάτι ανάλογο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ενός άλλου κόμματος.
 http://www.protothema.gr/politics/article/335706/-lafazanis-poios-k-tsipras-emeis-eimaste-edo/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου