διεύθυνση επικοινωνίας delios2010@gmail.com

9 Μαρ 2014

Η διάβαση της Πελοποννήσου και η τάσκς φόρς.....

Αν θέλει να προσεγγίσει κάποιος εκ των υποψηφίων πολιτευτών το πάλαι ποτέ μαγευτικό Δήλεσι,λόγω των επικείμενων εκλογών,για να μας υποσχεθεί τη σωτηρία μας,έχει τις εξής επιλογές:τη λεωφόρο (ο θεός να την κάνει) Χαλκουτσίου αν έρχεται από τον Ωρωπό, την Οινοφύτων αν έρχεται από τα εν αποσυνθέσει Οινόφυτα, την κατ' ευφημισμόν λεωφόρο (καρμανιόλα) Σχηματαρίου αν κατεβαίνει από το διοικητικό κέντρο του δήμου,από την αυλίδος αν μας έρχεται από βόρεια και αν επιλέξει να έλθει από τον Όσιο Δαυίδ ας επιλέξει
την Αρτέμιδος.Η Πελοποννήσου αγαπητοί πολιτευτές να επιλεγεί μόνο αν έχετε τζιπ.Εδώ και πέντε μήνες λίγο πριν την διασταύρωση με την Σχηματαρίου κατέστη αδιάβατη.
Επειδή όμως εμάς δεν μας απασχολούν τα απλά προβλήματα όπως,λακκούβες,σπασμένοι αγωγοί,αδέσποτα,καμένες λάμπες,σκουπίδια,αστυνόμευση, αλλά ζούμε για να ακούμε τα οράματα και τα μεγαλεπήβολα σχέδια για τη συμπαράσταση στη δοκιμαζόμενη οικογένεια,την ανεργία,την κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη και άλλα τέτοια,όπως επίσης  επειδή  τρελαινόμαστε για παραμύθια και θέατρο και  θέλουμε να δούμε όλο το θίασο επί σκηνής,προτείνω να απαιτήσουμε την διοργάνωση debate και την υπόσχεση δημιουργίας τασκς φορς,κατά το πρότυπο της γνωστής διαφήμισης,όποιος κι αν τελικά επικρατήσει.
Υ.Γ. Φιλική σύσταση σε τινές εκ των υποψηφίων και δη δημάρχους: ταχύρρυθμα σεμινάρια Ελληνικών για να μην έχετε πολλές άγνωστες λέξεις όταν θα "απαγγέλλετε" τις προεκλογικές σας ομιλίες........

3 σχόλια:

  1. Τίμαιος ο του Πλάτωνος9 Μαρτίου 2014 στις 3:29 μ.μ.

    Επί των απόψεών σας έχουμε εμείς να σας κάνουμε μια πρόταση, προκειμένου η καθημερινότητά σας να αποκτήσει ενδιαφέρον.
    Σας προτρέπουμε να μετοικήσετε από τον οικισμό του Δηλεσίου (με συγχωράτε: Δηλίου ήθελα να πω) στον οικισμό του Αγίου Θωμά γιατί διαθέτει όλα αυτά για τα οποία εσείς παραπονευόσαστε

    Στον Άγιο Θωμά:
    Δεν έχουμε δρόμους με λακκούβες και δη στενούς. Κυκλοφορείτε άνετα και σταθμεύετε άνετα.
    Δεν έχουμε σχολεία σε κοντέινερ στηριγμένα με τσιμεντόλιθα.
    Έχουμε αποχετευτικό σύστημα μοντέρνο
    Έχουμε παιδικές χαρές σε κάθε γειτονιά που εικονοποιούν το ενδιαφρέον του δήμου για παιδιά, όπως είχε πει και ο ακατονόμαστος εξ αγχηστίας ανεψιός, διετελέσας δήμαρχος Οινοφύτων, του εδώδιμου δεσπότου.
    Έχουμε κόμβους περιφερειακού που φωτίζονται ολημερίς και ολονυχτίς για την αποφυγή ατυχημάτων. Ε καλά και να γίνονται μερικά, εμπίπτουν στο στατιστικό σφάλμα.
    Δεν έχουμε σπασμένους αγωγούς. Ε καλά επειδή η πίεση ανέβηκε και έσπασαν των οικογενειαρχών τα δίκτυα, ο δήμος φταίει;
    Έχουμε πολλή καλή αστυνόμευση. Μη δίνετε σημασία σε 5 - 6 αυτοκίνητα που κλάπηκαν τελευταία και σε μερικές οικείες που παραβιάστηκαν.
    Έχουμε όμορφες συνοικίες που αν τις προτιμήσετε, όλο το χειμώνα θα σας θυμίζουν το Δήλιον, μη σας πω τη Βενετία, καθώς δεν θα ξεχωρίζετε που είναι ο δρόμος και που το νερό.
    Έχουμε χώρους άθλησης υπέροχους με πλαστικό γκαζόν.Ε. τώρα αν οι δημοτικοί σύμβουλοι μπερδεύονται καμιά φορά και παραγγέλνουν τόνους λίπασμα γι' αυτό είναι γιατί είναι τόοοσο καλά φτιαγμένο που ομοιάζει του φυσικού.
    Για τις πλατείες μας ούτε λόγος....αρκεί μια επίσκεψη σας λέω και μετά δεν γίνετε μόνιμος εραστής του χωρίου.
    Για τη νεολαία μας δε, από που να αρχίσω και που να τελειώσω:
    Αν έχετε παιδιά μικρά ή εγγόνια, θα έχουν την ευχέρεια να απασχολούνται ρυθμικά στα πνευματικά κέντρα, στις βιβλιοθήκες, στα δρώμενα που οργανώνει κάθε μήνα ο δήμος.
    Αλλά και για σας μή νομίζετε: Γιατρό θέλετε;; Δίπλα σας. ΘΑ παίρνετε τη συγκοινωνία που έχουμε εδώ στο χωριό: Κάθε ώρα είναι εναλλάξ. Μία για την πρώην μας πρωτεύουσα (άτιμε πρόεδρε Καποδίστρια) και μία την τωρινή (ψεύτη Καλλικράτη) και θα εξυπηρετήστε.
    Άλλωστε εμείς εδώ ατον Άγιο Θωμά (Λιάτανη προ 1928) αισθανόμαστε και υπερ του δέοντος τυχεροί. Εκλέξαμε 5 δημοτικούς συμβούλους τα 3.5 χρόνια που πέρασαν και ακριβώς αυτό είναι το έργο τους για τον Άγιο Θωμά. Η παρουσία τους στο δήμο και η δυνατηηηηηή φωνή που είχε ο τόπος μου στα δημοτικά συμβούλια.

    Με απαγοήτευσε όμως το Υ.Σ. σας. Ποιος είστε εσείς που θα συγκριθείτε με ένα υποψήφιο. Οι δικοί μας τουλάχιστον, γιατί δεν έχω την τιμή να γνωρίζω τους δικούς σας είναι πανεπιστήμονες: γιατρόί, μηχανικοί, δικηγόροι, δάσκαλοι, διεκπεραιωτές κάθε επιθυμίας του τυχαίου πολίτη, ο οποίος προεκλογικά αποκτά όνομα, το οποίον άμα τη λήψη της πολυπόθητης ψήφου, αφαιρείται αυτομάτως από τα κύτταρα μνήμη του εγκεφάλου τους.

    Γι'αυτό σας λέω. Φύγετε από το 'καταραμένο' μέρος που μετοικήσατε και ελάτε πιο ψηλά.
    Θα γευτείτε όλα αυτά που σας περιέγραψα επί τροχάδην και... πολλά όλα.(έκφραση που χρησιμοποιούν οι αυτόκλητοι σωτήρες μας)
    Για τω Θεώ, μετοικήστε όσο πιο τάχιστα ευκαιρείτε.!

    σημείωση(δυστυχώς η υπογεγραμμένη της δοτικής στη νέα ελληνική του διαδικτύου δεν είναι εφαρμόσιμη. Μην τους το μαρτυρήσετε και αυτό)!

    Μετά τιμής
    Ο εξ Αγίου Θωμά απολαμβάνων,όλα τα σε σας ελλείποντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. .....αιτία ελομένου θεός αναίτιος......

      Διαγραφή
    2. Τίμαιος ο του Πλάτωνος9 Μαρτίου 2014 στις 10:13 μ.μ.

      για να είμαι ειλικρινής, ποτέ δεν κατάλαβα γιατί δεν φέρει καμία ευθύνη ο Κύριος...για τους έχοντες ελευθερία επιλογής... Α ρε Πλάτωνα! Σε τι συλλογισμό με βάζεις πάλι νυχτιάτικα!!!!

      Διαγραφή