διεύθυνση επικοινωνίας delios2010@gmail.com

25 Απρ 2014

Στην Παναγία τη Λιατανιώτισα....

Σήμερα το πρωί είχα την ευκαιρία και τη χαρά να επισκεφθώ τον Άγιο Θωμά για μια οικογενειακή υποχρέωση και μετά από παρότρυνση φιλικού προσώπου επισκέφθηκα την Παναγία τη Λιατανιώτισα.Εκτός από την απόλαυση του μοναδικής φυσικής ομορφιάς τοπίου και του θρησκευτικού συναισθήματος που σε συνεπαίρνει,έμεινα πραγματικά άναυδος από το έργο ενός συμπολίτη μας που φροντίζει,ανιδιοτελώς,συστηματικά και με επιμέλεια, τον περιβάλλοντα χώρο δημιουργώντας ένα έργο που πραγματικά αξίζει κανείς να επισκεφθεί και να απολαύσει.Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον κ.Σταύρο....

1 σχόλιο:

  1. Αν δεν υπήρχε αυτό ο άνθρωπος, θα είχε γίνει κρανίου τόπος εκεί πάνω. Οι εκλεγμένοι μας ολίγιστοι υπηρέτες βολεύονται με τον εθελοντή, ο οποίος αγοράζει φυτά από το υστέρημά του. Παρακαλάει δε τους πιο πάνω να του στείλουν χορτοκοπτικά από τον δήμο για τα χορτάρια, αλλά αυτοί...είναι σε mood εκλογών και δεν ευκαιρούν.
    Η διαφορά γίνεται πιο εμφανής, όταν επισκεφτείτε τον αθλητικό χώρο της σπηλιάς. Γήπεδο εγκαταλελειμμένο με πλαστικό χλοοτάπητα, για το οποίο κάποτε πληρώσαμε και...λίπασμα. Δημόσιος αθλητικός χώρος και δεν είναι ενταγμένος ούτε στους προς συντήρηση αθλητικούς χώρους του δήμου. Ούτε να αθληθείς δεν έχεις τη δυνατότητα.. Και όλοι σήμερα, από τον δήμαρχο έως τους τοπικούς μας συμβούλους μένουν ενεοί στις προεκλογικές τους επισκέψεις για την κατάντια του.
    Η Λιατανιώτισα είναι πράγματι στολίδι, χάρη στις άοκνες προσπάθειες του εθελοντή και αγαπητού Σταύρου. Όλος ο άλλος οικισμός είναι μες στη μαυρίλα, από την αδιαφορία των δημόσιων υπηρετών μας.
    αδιάφορη η παράταξη με την οποία πολιτεύονται.
    Η καμπάνα για τον τόπο μου θα συνεχίζει να χτυπάει πένθιμα, όπως ηχούσε μέχρι σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή