διεύθυνση επικοινωνίας delios2010@gmail.com

2 Μαΐ 2014

Η ΚΝΕ κάνει πλάκα στον ΣΥΡΙΖΑ για το μνημόνιο

Αγεφύρωτο γίνεται ολοένα και περισσότερο το χάσμα ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ, με τις σχέσεις τους να οξύνονται ενόψει των εκλογικών αναμετρήσεων.
Μετά τις σφοδρές επιθέσεις που εξαπέλυσαν ο γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας κατά του ΣΥΡΙΖΑ (είναι σκυλάκι του καναπέ, είχε πει χαρακτηριστικά) και η Λιάνα Κανέλλη εναντίον του Αλέξη Τσίπρα (τον είχε χαρακτηρίσει τσογλάν μπόι), ήλθε τώρα και η ΚΝΕ, που με το… γνωστό χιούμορ της (!!!) προσπαθεί να καταλογίσει στην Κουμουνδούρου υποκρισία και ψεύτικες υποσχέσεις.

Η Κομμουνιστική Νεολαία επιστρατεύει για μια ακόμη ένα βίντεο, μάλλον χαμηλής αισθητικής και έμπνευσης, για να υποστηρίξει ότι οι υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ είναι αστειότητες. Στο βίντεο, που αναρτήθηκε στο YouTube, εμφανίζεται ένα μωρό να γελά όταν του σκίζουν χαρτιά και ενδιάμεσα παρεμβάλλονται σε κάρτα οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ ότι «θα αλλάξουμε την ΕΕ» και «θα σκίσει τα μνημόνια», με το μωρό να συνεχίζει τα γέλια.
Σημειωτέον ότι η ΚΝΕ είχε εμφανίσει ανάλογο περιπαικτικό βίντεο και την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, προσαρμόζοντας την «ιστορία αγάπης» της σοκολάτας Lacta στις σχέσεις του… ΣΥΡΙΖΑ με τον ΣΕΒ.


Τα βίντεο αυτά μπορεί να μην είναι η επιτομή του χιούμορ και της καλαισθησίας (πώς θα μπορούσε άλλωστε με δημιουργούς Κνίτες) ωστόσο επιβεβαιώνουν την… ιστορική μετάβαση της ΚΝΕ από το… αμπέχονο στην εποχή του internet (ή ιντερνέτ, που θα ‘λεγαν οι ινστρούχτορες του Περισσού)…
 Γιάννης Μακρυγιάννης
 http://www.protothema.gr/politics/article/375390/kke-o-suriza-tha-skisei-ta-mnimonia-gelane-kai-ta-mikra-paidia-asteio-video-/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου