διεύθυνση επικοινωνίας delios2010@gmail.com

25 Μαΐ 2014

Ξεχάστε και την ανατροπή και την αριστερή κυβέρνηση

Εκλογές το 2015. Αλλά μέχρι τότε θα συμβούν πολλά. Όταν καταλαγιάσει η «επανάσταση» και μελετηθούν η αποχή του 50% και τα «άπλυτα» του «επανιδρύουμε του κράτος», «λεφτά υπάρχουν», των Καννών και των Grexit, θα καταλάβουν όλοι ότι έχασαν.
Σήμερα κανείς δεν πρόκειται να δικαιωθεί.
Δεν θα δικαιωθούν οι αριστεροί αστοί της Κηφισιάς, της Εκάλης, με τις «ντάτσες» στην Τήνο, στην Μύκονο, στην Αράχοβα και με τα πανάκριβα «αγροτικά» που παρκάρουν στα στέκια του Κολωνακίου.
Αυτοί οι αριστεροί της αερολογίας τύπου ΣΥΡΙΖΑ, της σκόπιμης ασάφειας τύπου ΠΑΣΟΚ, των συνιστωσών, της πλατφόρμας , και των κατάλοιπων του «μουσειακού κομμουνισμού»

δεν πρόκειται ποτέ να κυβερνήσουν, αυτόνομα, όπως άλλωστε και το ΚΚΕ.

Θα πληρώσουν πρώτα (όπως ήδη πληρώνουν) την διάλυση μέρους της κοινωνίας (παιδεία, κατάντια Πανεπιστημίων, κρατικά νοσοκομεία, Οργανισμούς και εργαζόμενους στην τοπική αυτοδιοίκηση) που είχαν κομματικά στον έλεγχό τους με εντολές «...όχι σε όλα».

Ο «ήρωας» των καταλήψεων κ. Αλέξης Τσίπρας θα κυβερνήσει μόνο αν συμβιβαστεί όπως και το πρότυπό του Ανδρέας Παπανδρέου.

Αριστερή κυβέρνηση Τσίπρα με πρόγραμμα ΣΥΡΙΖΑ, πλατφόρμες και συνιστώσες, θα παραμείνει σύνθημα στις επόμενες καταλήψεις σε Δημοτικά σχολεία και σε νηπιαγωγεία...

Αλλά ούτε οι κρατιστές της Ν.Δ. θα δικαιωθούν.

Το μήνυμα γι’ αυτούς θα είναι ότι θα γκρεμιστούν στις βουλευτικές εκλογές αν συνεχίσουν με την μιζέρια και την φοβία που τους δέρνει, όχι μόνο να μειώσουν το κράτος, αλλά και να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες των κρατικών επιχειρήσεων, απελευθερώνοντας τολμηρά τις αγορές όπως π.χ. της ενεργείας, των υδάτων, των μεταφορών και των υποδομών, τουλάχιστον κατά τα πρότυπα των τηλεπικοινωνιών (ΟΤΕ) όπου έφεραν άσπρη ημέρα και στους συνδρομητές.

Αν οι κυβερνητικοί κρατιστές συνεχίσουν την φορομπηχτική πολιτική για να συντηρηθεί το διεφθαρμένο κράτος, θα βγάλουν εντελώς και την Ν.Δ. από τον πολιτικό χάρτη.

Τα ίδια και με τους παλαιοκομμουνιστές του ΠΑΣΟΚ που βράζουν στο ζουμί τους αδύναμοι να απεγκλωβιστούν από τον ψευτοσοσιαλισμό τους και να ακολουθήσουν τις αρχές της πραγματικής τους βάσης των αστών του Κέντρου πριν το εξαφανίσουν (βοηθούντος και του Κωνσταντίνου Καραμανλή), με το πολιτικό μίσος και συμπλέγματα, την δεκαετία 1974-1985.

Η Ν.Δ., το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ (ως κυβερνήσεις της οικονομικής κρίσης) και ο ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ και ΚΚΕ (ως αντιπολίτευση κατά την κρίση) θα πληρώσουν απόψε και την παλαιοκομματική τακτική τους που συνέβαλε και στην μετατροπή της Βουλής σε «οίκο ανοχής» με μοιραία συνέπεια την συνεχή αύξηση της παρουσίας «μπράβων και νταβατζήδων».

Η ψήφος (μόνο) του 50% θα βγάζει οργή και αγανάκτηση, θα εκφράζει αηδία και απογοήτευση, θα μεταφέρει ιδεολογικές καταβολές και πιστεύω. Σε καμιά όμως περίπτωση (στην μεγάλη πλειοψηφία) δεν θα εκφράζει την (αληθινή) πεποίθηση του ψηφοφόρου για τον κυβερνητικό σχηματισμό που θεωρεί ικανό για να τον σώσει.

Και αυτό είναι το χειροπιαστό μήνυμα που πρέπει να πάρει η κυβέρνηση. Αλλά να προσέξει με μεγάλη σοβαρότητα και η αντιπολίτευση.
 Του Γιώργου Κράλογλου 
 http://www.capital.gr/jArticles.asp?jid=632&uid=2024745

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου