διεύθυνση επικοινωνίας delios2010@gmail.com

20 Μαΐ 2014

Eυάγγελος Γεωργίου:Όλα για τη νίκη του τόπου μας!

Αγαπητοί Συνδημότες και Συνδημότισσες,
Μετά το αποτέλεσμα, της πρώτης Κυριακής των εκλογών θέλω να σας ευχαριστήσω όλους και όλες, που μας τιμήσατε με την ψήφο και την εμπιστοσύνη σας και μας δώσατε τη δυνατότητα για τη νίκη της ερχόμενης Κυριακής.
Το αποτέλεσμα αυτό δικαιώνει τις προσπάθειες όλων μας, τόσο τις δικές μου, όσο και των υποψηφίων και φίλων του συνδυασμού μας, που με πολύ σκληρή δουλειά, πίστη στις αξίες μας και σεβασμό στους συνδημότες μας, δώσαμε έναν τίμιο και καθαρό αγώνα.
Η ευγνωμοσύνη μας σε όλους/ες σας και σε εκείνους/ες που δεν μας ψήφισαν, αποτελεί δέσμευσή μας για την επόμενη μέρα: να αγωνιστούμε με συνέπεια, ευθύνη, γνώση και αποφασιστικότητα για να γίνει ο Δήμος μας, αντάξιος για όλους τους δημότες και τα δημοτικά διαμερίσματα να γνωρίσουν το ισότιμο ενδιαφέρον για πρόοδο και ανάπτυξη.

Η επόμενη μέρα είναι η μέρα των απαιτήσεων και καλώ όλες τις δυνάμεις του τόπου μας να στηρίξουν το συνδυασμό μας και να συμπορευθούν μαζί μας για μια δημιουργική πενταετία.
Την Κυριακή 25 Μαΐου σας καλώ όλους σε μια κοινή πορεία συνεργασίας, σύνθεσης, δημιουργίας, οράματος και ελπίδας.
Ο Δήμος μας χρειάζεται όλους μαζί ενωμένους να κάνουμε μαζί ένα άλμα πάνω από τη φθορά μας. Οφείλουμε να αφήσουμε πίσω μας όλα αυτά, που μας χωρίζουν και να αδιαφορήσουμε σε κάθε σκέψη και συμπεριφορά που τραυματίζει αυτή την προοπτική. 
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ενωμένοι και πιο δυναμικοί να συνεχίζουμε να μαχόμαστε για να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις αυτού του τόπου. 
Στην πιο κρίσιμη περίοδο για το Δήμο μας, ζητάμε τη στήριξη όλων σας, πιο απαραίτητη από κάθε άλλη φορά, για το μέλλον των παιδιών μας να φτάσουμε όλοι μαζί στη νίκη που μας αξίζει.

Προχωράμε Όλοι Μαζί Ενωμένοι για την ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ της 25ης Μαΐου.

Όλα για τη νίκη του τόπου μας!

Με εκτίμηση και σεβασμό
Ευάγγελος Γεωργίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου