διεύθυνση επικοινωνίας delios2010@gmail.com

2 Μαρ 2011

Έκπληξη μεγατόνων με την Άννα (;)

Με τις φήμες για την απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου να προχωρήσει σε δομικό ανασχηματισμό, και στη συνέχεια σε πρόωρες εκλογές, να οργιάζουν, στο παρασκήνιο κυοφορείται έντονα ένα σενάριο που αναμένεται να ανατρέψει τα δεδομένα, όπως τουλάχιστον διαμορφώνονται μέχρι σήμερα στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ και της Κυβέρνησης. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του
«Statesmen», στο γραφείο του Γιώργου Παπανδρέου βρίσκεται εισήγηση για ανάθεση του τομέα της Οικονομίας στην Άννα Διαμαντοπούλου, προκειμένου να «ξεκολλήσει» η αγορά, και να στείλει η Κυβέρνηση ένα ξεκάθαρο μήνυμα ανανέωσης της πολιτικής της!
Ως γνωστόν, ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης εμφανίζεται μέχρι σήμερα ο επικρατέστερος για να διαδεχθεί τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου στο Γενικό Λογιστήριο, καθώς η αγορά δείχνει να τον εμπιστεύεται, ενώ και η τριβή του με την καθημερινότητα του υπουργείου Περιφερειακής Πολιτικής και Ανάπτυξης, του δίνει πλεονέκτημα ως προς τη γνώση της κατάστασης.
Η Άννα Διαμαντοπούλου ωστόσο, εκτιμάται ότι θα φέρει «άλλον αέρα» στον χώρο της ελληνικής οικονομίας, μιας και η θητεία της στην Ευρώπη της επιτρέπει να συνομιλεί απευθείας με τις Βρυξέλλες, ενώ θεωρείται και η «εκλεκτή» των πάλαι ποτέ «εκσυγχρονιστών» οι οποίοι είχαν στηρίξει τον Κώστα Σημίτη. Οι περισσότεροι εκ των οποίων κατέχουν σήμερα κεντρικές θέσεις στο σύστημα εξουσίας, ειδικά στην οικονομία και τις τράπεζες.
http://www.statesmen.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου