διεύθυνση επικοινωνίας delios2010@gmail.com

6 Μαΐ 2011

Η ώρα της κρίσεως πλησιάζει!

Κατά την ανακοίνωση χθες των αποτελεσμάτων του πρώτου τριμήνου του 2011 η τσιμεντοβιομηχανία ΤΙΤΑΝ ανακοίνωσε επί πλέον ότι η ζήτηση τσιμέντου στην Ελληνική αγορά κατά την ίδια περίοδο έπεσε κατά 35% σε σχέση με πέρυσι και έφτασε τα επίπεδα της δεκαετίας του 1960!
Λίγο νωρίτερα η Στατιστική Υπηρεσία είχε ανακοινώσει ότι οι οικοδομικές άδειες υπεχώρησαν τον Ιανουάριο του 2011 κατά 73% σε όγκο, πράγμα που προδιαγράφει πολύ δυσμενείς εξελίξεις για τη οικοδομική δραστηριότητα κατά τους προσεχείς μήνες και ακόμη δυσμενέστερες για τη ζήτηση τσιμέντου, που φαίνεται ότι θα κατευθυνθεί προς τα επίπεδα της δεκαετίας του 1950!
Ταυτόχρονα, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ, υστέρηση κατά 1,2 δις ευρώ παρουσιάζουν τα έσοδα του προϋπολογισμού κατά το πρώτο τετράμηνο!
Είναι φανερό ότι η οικονομία φθίνει και τα έσοδα του Κράτους μειώνονται, και θα συνεχίσουν να μειώνονται όσο η οικονομία θα συνεχίσει να φθίνει, και θα συνεχίσει να φθίνει όσο η Κυβέρνηση την μαστιγώνει. Βασικά, δεν φαίνεται να τους ενδιαφέρει η οικονομία, θέλουν μόνο τα λεφτά!
Οι οιωνοί είναι εξαιρετικά δυσμενείς, και οι διάφοροι σχολιαστές συνεχίζουν να καυγαδίζουν γύρο από τα όσα είπε ο κ. Στρος Καν σχετικά με τις υπόγειες η μη ενέργειες του κ. Παπανδρέου για την υπαγωγή της χώρας μας στο ΔΝΤ.
Κανείς δεν αναλογίζεται ότι η χώρα έχει δρομολογηθεί σε μια πορεία καταστροφής και ότι θα πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες σε εκείνους που πυροδότησαν το αποτρόπαιο αυτό σπιράλ θανάτου, και που δεν είναι άλλοι από τον Πρωθυπουργό κ. Παπανδρέου και την Κυβέρνηση των άσχετων, όχι όμως και αθώων, φίλων του, υπό τα όμματα μιας αμήχανης και ανίκανης αξιωματικής αντιπολίτευσης και τις άναρθρες κραυγές των εξ αριστερών "συντρόφων" που έκπληκτοι παρακολουθούν τον παράδεισο που χάνεται…
Όλοι νοιώθουμε ότι η ώρα της κρίσεως πλησιάζει, για όλους!
http://neaapeleftherosi.blogspot.com/2011/05/blog-post_06.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου