διεύθυνση επικοινωνίας delios2010@gmail.com

21 Νοε 2012

Βάλτε Κινέζους στην κυβέρνηση


Οι Κινέζοι της Cosco φέρνουν την Hewlett Packard  στην Ελλάδα και εμείς ασχολούμαστε με τον κ. Ρουπακιώτη. Οι άνεργοι πεινάνε αλλά το ΚΚΕ ρίχνει «ανάθεμα» στην επένδυση των Κινέζων. Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ «προικίζεται» από τους Κινέζους αλλά ο κ. Τσίπρας μιλάει για αετονύχηδες. Αν πράγματι θέλουμε αριστερή κυβέρνηση ας είναι τουλάχιστον Κινέζοι.
Γιατί οι αριστεροί Κινέζοι της Cosco όπως αποδεικνύεται στην πράξη δεν καταλαβαίνουν ούτε από μικροκομματικές σκοπιμότητες ούτε από λαϊκισμούς ούτε από  «νεανικά αντάρτικα» τύπου Ρουπακιώτη και ΔΗΜΑΡ.
Οι αριστεροί Κινέζοι είπαν ότι θέλουν να μπούνε στην Ευρώπη και θα το κάνουν ο κόσμος να χαλάσει.
Γιατί έχουν πάρει χαμπάρι ότι ο κόσμος αλλάζει και οι Μάο και Στάλιν είναι πλέον μουσειακά είδη. Γιατί οι αριστεροί Κινέζοι το μόνο που κράτησαν από την εποχή Μάο είναι το «μαύρος γάτος, άσπρος γάτος δεν έχει σημασία. Αρκεί να πιάνει ποντίκια».

Εμείς όμως έχουμε ελληνικής «πατέντας» αριστερούς όπως τελικά αναδεικνύονται οι ακαταλαβίστικοι της ΔΗΜΑΡ.

Συμφωνούν μεν να στηρίξουν κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας που πρέπει να επιβάλλει σκληρά μέτρα για να συνεχίσουμε να δανειζόμαστε και να μείνουμε στο ευρώ. Αλλά δεν υπογράφουν τα μέτρα τα οποία συμφώνησαν γιατί είναι αντίθετα στην ιδεολογία τους.

Ο κ. Ρουπακιώτης συμφωνεί, να αναλάβει υπουργείο και να έχει τα μεγαλεία του υπουργού με τα υπουργικά αυτοκίνητα, την κουστωδία των αστυνομικών και των παρατρεχάμενων, αλλά διαφωνεί με τα νομοθετήματα που συμφώνησε το κόμμα του να υπογράψει...

Συμφωνούν δηλαδή στην ΔΗΜΑΡ να στηρίξουν την κυβέρνηση αλλά... διαφωνούν στην γραμμή της κυβέρνησης να τηρεί όσα έχει συμφωνήσει με τους δανειστές...

Ο κ. Φ. Κουβέλhς διαφωνεί με αυτούς που διαφωνούν με το κόμμα του αλλά συμφωνεί μαζί τους να μην διαγραφούν και να παραμείνουν στο κόμμα για να διαφωνούν...

Έχουμε επίσης και της δικής μας πατέντας ακραιφνείς κομμουνιστές. Το ΚΚΕ να πονάει μεν τους άνεργους και την φτώχια του εργάτη αλλά να διαφωνεί με την μεγάλη επενδυτική συμφωνία των κομμουνιστών Κινέζων που θα φέρει θέσεις εργασίας γιατί όλα αυτά (λέει) γίνονται εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης που η Ελλάδα δεν θα έπρεπε να έχει δεχθεί την ένταξη της όπως και την είσοδό της στο ευρώ.

Τώρα γιατί οι Kινέζοι της Cosco βλέπουν την Ευρωπαϊκή Ένωση ως σημαντικό χώρο και επιλέγουν ένα μέλος της, την Ελλάδα, για είσοδό τους σ΄ αυτήν και γιατί δεν καταριόνται... ως γνήσιοι κομμουνιστές την καπιταλιστική Ελλάδα, είναι μάλλον δύσκολο να το καταλάβουμε όσοι από εμάς δεν είμαστε προοδευτικοί...

Έχουμε ακόμη το ΠΑΜΕ που ανταγωνίζεται τον ΣΥΡΙΖΑ σε τραμπουκισμό σε γιαούρτια και φραπέδες διασύροντας την χώρα διεθνώς, φτιάχνοντας τον δικό τους εμφύλιο, αλλά μετά του φταίνε οι δημοσιογράφοι που τα καυτηριάζουν...

Έχουμε το ΠΑΜΕ που δυναμίτιζε χρόνια και χρόνια την προσπάθεια των αριστερών Κινέζων να εγκατασταθούν ως επενδυτές στον Πειραιά και τώρα δεν βλέπει ότι οι αριστεροί Κινέζοι βάζουν τον θεμέλιο λίθο να γίνει η ψωροκώσταινα διεθνές κέντρο μεταφορών με κεντρική είσοδο την Ευρώπη.

Και ενώ η Unilever παρουσιάζει στον κ. Σαμαρά το ευρύ επενδυτικό της σχέδιο για μεταφορά ογκώδους παραγωγής στην Ελλάδα, εμάς μας απασχολεί ο αριστερός κ. Ρουπακιώτης και το αν θα προκαλέσει ανασχηματισμό.

Μας απασχολεί επίσης αν ο κ. Κουβέλης θα συνεχίζει να στηρίζει την κυβέρνηση του κ. Σαμαρά την οποία στήριξε αλλά υπό την προϋπόθεση να μην κυβερνήσει... Αυτό είναι σήμερα το πρόβλημά μας...

Έχουμε τον αρχηγό της αριστερής αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Αλ. Τσίπρα που από την μια προσπαθεί να μπαλώσει με προχειρότητες την εμφύλια πυριτιδαποθήκη που λέγεται Παναγούλης και από την άλλη αφήνει τα στελέχη του να κάνουν μεροκάματα στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο τρομοκρατώντας επενδυτές και επιχειρηματίες που τους έχουν ανάγκη οι άνεργοι περιμένοντας νέες θέσεις εργασίας.

Αφήνει ακόμη τα στελέχη του να δηλώνουν ότι θα ανατραπούν όλα όσα νομοθετούνται σήμερα.

Και αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ δεν το θεωρεί υπονόμευση στην όποια προσπάθεια καταβάλλεται έστω και από 2-3 επενδυτές, όπως αριστεροί οι Κινέζοι, με πρωτοβουλίες ικανές να αλλάξουν το αύριο της Ελλάδας.

Εάν μετά από όλα αυτά υποστηρίξω ότι μόνο οι κ.κ. Σαμαράς και Βενιζέλος, (προσωπικά) κράτησαν και κρατούν την υπόσχεσή τους να σεβαστούν αυτούς που τους ψήφισαν και τους έφεραν στην κυβέρνηση είναι βέβαιο ότι θα κατηγορηθώ πως γράφω ένα σημείωμα για να στηρίξω τον πρωθυπουργό και τον «συνεταίρο» του κ. Βενιζέλο.

Τι να κάνουμε όμως που (μέχρι στιγμής) αυτή είναι η αλήθεια;

Γιατί το ζητούμενο δεν είναι η ιδεολογία που εκφράζει από εδώ και πέρα η οποιαδήποτε κυβέρνηση.

Είναι το ποιος θα μας βοηθήσει να βγούμε από το ναυάγιο.

Και δυστυχώς για την Ελλάδα οι πρώτοι που έβαλαν πλάτη ουσίας είναι οι αριστεροί Κινέζοι της Cosco.

Γιατί λοιπόν να μην τους προτιμήσουμε από τους εγχώριους αριστερούς που ακόμη δεν ξέρουν τι θέλουν;

george.kraloglou@capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου