διεύθυνση επικοινωνίας delios2010@gmail.com

18 Φεβ 2013

Μεταξύ κόκκινης Σκύλλας και κρατικής Χάρυβδης

Πού να φανταστεί ο κακομοίρης ο μετεωρίτης πως γλίτωσε στο παρά ένα απ' το να πέσει πάνω μας. Πάμε παρακάτω, λοιπόν. Αυτόν τον αξιόλογο, απ’ ό,τι ακούω, οικονομολόγο, τον κ. Μέργο, που πέταξε την τεχνοκρατική βόμβα ότι ο βασικός των 580 ευρώ είναι ακόμη υψηλός, έπρεπε η κυβέρνηση να τον είχε διώξει ΑΜΕΣΩΣ από κάθε κρατική θέση! Είτε έχει «λογιστικά» δίκιο είτε άδικο, που είναι και το πιθανότερο, όποιος λέει τέτοια πράγματα, όσο «σοφός» κι αν είναι, είναι πολιτικά επικίνδυνος και φεύγει. Συγχρόνως ο κ. Αλέξης Τσίπρας έπρεπε να είχε διώξει από τον ΣΥΡΙΖΑ τους «νεολαίους» που έσπασαν με ΛΟΣΤΟ το γραφείο του κ. Μέργου και μπούκαραν μέσα ΣΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ. Και, τρίτον, αν περιμένουμε να βγάλουμε άκρη μεταξύ «καθηγητών Μέργων» και σοσιαλτραμπούκων της Αριστεράς που καταλαμβάνουν γραφεία επειδή… διαφωνούν με ό,τι είπε κάποιος, τη λύση μπορεί να δώσει κάνας μετεωρίτης
και να ησυχάσουμε - αν τα καταφέρει και περάσει κι αυτός και δεν τον μπλοκάρουν το ΠΑΜΕ και η Παπαρήγα. Ρωτήστε τους. Μπορεί να σας πουν ότι τον στέλνουν η CIA και η NASA για να κάμψουν το φρόνημα των λαών.

Την ώρα που η Ελλάδα εξαϋλώνεται σε μια ατελείωτη φάση εξαθλίωσης και δυστυχίας, με την ανεργία στους νέους να ξεπερνά το 60% και το «πρόγραμμα» να κινείται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, έχουμε να υπομείνουμε κι ένα ψυχοπαθολογικό ρεσιτάλ πολιτικής ανευθυνότητας απ' τους μεν και παιδιάστικου εξτρεμισμού από τους δε που περιμένουμε να μας σώσουν… ΣΩΘΗΚΑΜΕ! Δεν ξέρω, για παράδειγμα, ποιος είναι ο κ. Μέργος, αλλά ευτυχώς που τον μάθαμε. Αν όντως πρόκειται για έναν «σοβαρό και αξιόλογο επιστήμονα», απ’ ό,τι μαθαίνω, και δεν έχω λόγο να το αμφισβητήσω, και αν ως εκ τούτου παραμένει διαχρονικά σε καίριες θέσεις παρότι πέρασαν τόσες και τόσες κυβερνήσεις, εεεε… τώρα εξηγούνται όλα. Αμα οι βασικοί σύμβουλοι του κάθε Στουρνάρα και του κάθε Αλογοσκούφη δεν έχουν στοιχειώδη επαφή με την κοινωνία και ΔΕΝ καταλαβαίνουν πώς λειτουργεί η Ελλάδα, αντιλαμβανόμαστε γιατί ενώ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΔΥΟ ΓΕΝΙΕΣ, αυτοί δηλώνουν ότι πέτυχαν πρωτοφανή συρρίκνωση ελλειμμάτων. Καταλαβαίνουμε γιατί ρήμαξαν την αγορά ακινήτων και αυτοκινήτων, γιατί διέλυσαν κάθε επιχείρηση και κάθε νοικοκυριό: βουτάνε ό,τι βρουν, σπίτια, καταθέσεις ξοφλημένων ανθρώπων, με χάι-τεκ φασιστικές πρακτικές. Δεν υπάρχει πια Σύνταγμα, μόνο διατάγματα made in Ε.Ε. Το παιδί στην ανεργία, οι γονείς στη χρεοκοπία, τι θέλουν; Να τους στείλουν όλους στον ΣΥΡΙΖΑ; Προκόψαμε!

Απ’ την άλλη, έχουμε τώρα να αντιμετωπίσουμε και μια εξτρεμιστική Αριστερά, που με τη σύμπραξη ΚΚΕ - ΣΥΡΙΖΑ σε επίπεδο καταλήψεων εξαπολύει μια νέου τύπου ΕΡΥΘΡΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ εναντίον οποιουδήποτε διαφωνεί με τις δοξασίες τους. Οι «νεολαίοι» του ΣΥΡΙΖΑ, μπουκάροντας με λοστούς στο γραφείο του κ. Μέργου, συμπεριφέρθηκαν σαν να ’ταν του κοινού ποινικού δικαίου και ζήτησαν και τα ρέστα ότι τους έδειραν! Οπως ωρυόταν το ΚΚΕ για αστυνομοκρατία ενώ ο φακός από μόνος του έδειχνε τα συντρίμμια από το γραφείο του Βρούτση μετά την επίσκεψη του ΠΑΜΕ. Δηλαδή η νέα ελληνική Αριστερά όχι μόνο τρομοκρατεί και βιαιοπραγεί ανοιχτά απέναντι σε όποιον απλώς έχει άλλη άποψη (ο απόλυτος ορισμός του φασισμού ή του σταλινισμού, αν προτιμάνε), αλλά και με γκεμπελική προπαγάνδα προσπαθεί να κάνει το μαύρο άσπρο. Τι 'ναι πάλι τούτο, πρόβα τζενεράλε για κατάληψη του παραλυμένου κράτους αν βρεθούμε στην κόψη του ευρώ; Αλήθεια, τι χαμός θα ’χε γίνει αν τίποτα Χρυσαυγίτες μπούκαραν με λοστούς στα γραφεία των πανεπιστημιακών και πολιτικών που έχουν προτείνει να τεθούν εκτός νόμου οι Μιχαλολιάκοι; Ο κόσμος βλέπει την υποκρισία. Και με την πρεσβεία και με την αναρχία;

Πελαγωμένος και φαλιρισμένος, ο Ελληνας νιώθει να καταστρέφεται μεταξύ της κόκκινης Σκύλλας των καταλήψεων και της κρατικής χάρυβδης της φοροαφαίμαξης. Εντάξει, επιτέλους η κυβέρνηση «έθεσε», ως όφειλε, το ζήτημα του ΛΑΘΟΥΣ του ΔΝΤ, αλλά εισέπραξε μια μεγαλοπρεπή απόρριψη. Ομως τα λάθη της Ε.Ε. και των Γερμανών ήταν πολύ μεγαλύτερα. Μας έστειλαν στον ΠΑΤΟ και πολύ αμφιβάλλω αν τους ενδιαφέρει το κατά πόσο και πώς θα βγούμε στην επιφάνεια. Ειλικρινά πιστεύω ότι ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ τι θ’ απογίνουμε. Αν θα ανακάμψουμε ή θα ξεχαστούμε σαν το Κωσταλέξι (γκουγκλάρετε να δείτε τι σημαίνει οι νεότεροι) της Ευρώπης. Αρα το μέλλον μας είναι στα χέρια μας και σε κανενός άλλου. Κι απ’ ό,τι βλέπω, τα χέρια μας, στην καλύτερη περίπτωση, απλώς βγάζουν τα μάτια μας. Οι δεξιοί το δεξί και οι αριστεροί το αριστερό. Επίτηδες το κάνουν; Ισως μεταξύ τόσων τυφλωμένων ο κάθε μονόφθαλμος θα μοιάζει με ηγέτη νέας κοπής. Βοήθειά μας.
 Θέμος Αναστασιάδης
 http://www.protothema.gr/blogs/blogger/post/?aid=257789

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου